A ţinut-o sechestrată trei zile. În tot acest timp, a bătut-o, a tăiat-o şi a violat-o. Cu toate acestea, bestia a fost iertată de către victima sa, o fată care pe atunci avea doar 17 ani. Greu de crezut, dar doi ani mai târziu, adolescenta şi-a riscat chiar libertatea pentru a-l scăpa pe agresor de puşcărie!


Magistraţii Judecătoriei Petroşani au condamnat o tânără de 19 ani, victimă a unui bărbat care a violat-o, a sechestrat-o timp de trei zile şi a torturat-o, după ce femeia a minţit în faţa instanţei, din dorinţa de a-l salva pe suspect de la o pedeapsă cu închisoarea, scrie adevarul.ro.

Tabita F. a fost găsită vinovată pentru comiterea infracţiunii de favorizarea infractorului şi a fost condamnată la măsura educativă a supravegherii pe o durată de patru luni, părinţii acesteia fiind obligaţi să se asigure că adolescenta respectă obligaţiile impuse de instanţă.
În 2016, Tabita, atunci în vârstă de 17 ani, a fost salvată de un echipaj de Poliţie, după ce fusese sechestrată şi molestată de fostul iubit, Daniel Duma. Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce maşina pe care o conducea şi în care se afla şi victima sa, a fost oprită la un control de rutină, în Cheile Roşiei, de la marginea oraşului Petrila. În timp ce poliţiştii îi solicitau actele, pasagera din dreapta a fugit din maşină şi a mers direct la echipajul de poliţie, căruia i-a reclamat că de trei zile era sechestrată de către acesta, în zona muntoasă Cheile Roşiei şi că a fost abuzată sexual.

f26-actu-1-2col-cu-banda.jpg

Tânăra de 19 ani a fost condamnată de instanţă după ce a încercat cu orice preţ să îl salveze pe bărbatul care a sechestrat-o şi a violat-o

Raportul preliminar medico-legal efectuat în acest caz arăta că victima violatorului a fost supusă unor torturi. A fost ţinută fără mâncare timp de trei zile, batjocorită, bătută şi violată în acest timp, însă agresorul nu s-a mulţumit doar cu atât. A tăiat-o pe tânără în zona vaginului, cu un cuţit, rana fiind de un centimetru. Pentru faptele sale, chiar dacă a fost iertat de victimă, Daniel Duma a primit trei ani de închisoare.
 
 
Loading...
Citeste tot despre: