A vrut să moară, dar s-a ales doar cu piciorul rupt

Ultima actualizare:

    Mecanicul trenului a avut  prezenţă de spirit şi a oprit  la fix, astfel încât femeia a  scăpat cu viaţă
Mecanicul trenului a avut prezenţă de spirit şi a oprit la fix, astfel încât femeia a scăpat cu viaţă

A vrut cu orice preţ să-şi pună capăt zilelor şi s-a aruncat în faţa metroului. O tânără de 35 de ani a supravieţuit miraculos, chiar dacă trenul a trecut peste ea. Se pare că femeia suferă de o boală incurabilă, iar acest fapt a făcut-o să nu mai vrea să trăiască.

Zeci de bucureşteni au asistat, ieri, la orele prânzului, la o scenă terifiantă. O tânără care aştepta metroul, la fel ca şi ei, a făcut un salt şi a căzut pe şinele de tren.

A crezut că e o metodă sigură de a se sinucide, dar s-a înşelat. Antimia Ciobotaru, originară din localitatea Budeşti, judeţul Călăraşi, a aşteptat în staţia Dristor 1 ca trenul să se apropie şi înainte cu câteva secunde să intre în staţie a făcut saltul decisiv.

Din fericire, a scăpat cu viaţă. Medicii sosiţi imediat la faţa locului au găsit-o pe femeie conştientă, dar în stare de şoc. Ea a fost dusă la Spitalul Bagdasar-Arseni, cu o fractură la gamba stângă şi va fi operată.

Medicii SMURD au intervenit de urgenţă

simeon stalpnicul png

Surse judiciare spun că femeia ar suferi de o boală gravă, iar acest fapt a determinat-o să încerce să se sinucidă. Mai mult, ea ar fi suferit deja o intervenţie chirurgicală, însă situaţia nu s-ar fi îmbunătăţit.

Pentru ca femeia să fie trasă de sub roţile trenului şi să se facă investigaţii, linia a fost scoasă de sub tensiune. Astfel, timp de 30 de minute, circulaţia garniturilor de tren a fost oprită.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net