Fantezia sexuală a unei tinere din Timișoara s-a transformat în viol, după ce ar fi fost forțată de iubitul ei să facă sex cu el și cu alți doi amici, pe un teren viran din oraș.


Fata de 18 ani și-a luat inima-n dinți, iar, luni, s-a dus la Poliția Timișoara unde le-a mărturisit oamenilor legii că a fost violată și vrea să i se facă dreptate.

Tânăra, care tocmai a absolvit liceul și a intrat la Facultatea de Drept din Timișoara, spune că, în cursul zilei de duminică, iubitul ei și prietenul acestuia i-ar fi propus o partidă de amor în trei, iar pentru asta au invitat-o la o plimbare cu mașina, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Pe drum, însă, grupului i s-au alăturat încă doi bărbați și o altă tânără. Împreună, au pornit spre Sanandrei.

Când au ajuns pe un teren viran de pe Calea Aradului, iubitul i-a spus fetei să coboare. Apoi, i-a propus ca partida de sex să aibă loc chiar acolo, împreună cu prietenul său și încă unul dintre pasageri. Fata susține că a fost de acord cu primii doi, însă nu și cu al treilea. În acel moment, iubitul a luat-o la palme și a dezbrăcat-o, amenințând-o că o lasă goală pe câmp, dacă nu acceptă.

Tânăra le-a spus polițiștilor că cei trei bărbați au batjocorit-o, în timp ce un al patrulea și cealaltă femeie îi priveau din mașină.

În cele din urmă, tânăra a ajuns acasă și s-a dus la Poliție unde a depus plângere împotriva celor trei bărbați: iubitul ei în vârstă de 19 ani, prietenul lui, de 20 de ani - student la Agronomie și un al treilea - student la Academia Militară. Acesta din urmă ar fi fost partenerul pe care fata nu și l-a dorit.

Astfel, polițiștii au deschis dosar penal. Studentul la Academie e cercetat pentru viol, iar iubitul tinerei și prietenul lui, pentru complicitate la viol.

Toți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ancheta continuă. „Suspecții au fost introduși în arestul IPJ Timiș, urmând ca, în cursul zilei de mâine (n.r. marți) să fie prezentați magistraților cu propuneri legale”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Ancuța Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

 
 
Loading...