WC-ul de 400.000 € de la Pitești a rămas fără hârtie igienică!

Ultima actualizare:

    Intrarea la WC sare în ochi  de la distanţă în Piaţa  Primăriei Piteşti FOTOGRAFII: Adevarul.ro
Intrarea la WC sare în ochi de la distanţă în Piaţa Primăriei Piteşti FOTOGRAFII: Adevarul.ro

Recent inaugurat la Piteşti, WC-ul inteligent care a valorat nu mai puţin de 400.000 de euro a trecut ieri prin prima pană de hârtie igienică din scurta sa existenţă.

Potrivit adevarul.ro, WC-ul smart a încins spiritele în ultima săptămână. Reţelele sociale sunt pline de mesaje de indignare la adresa autorităţilor locale care au permis o asemenea irosire a banului public.


    Cabina rămasă  fără hârtie
Cabina rămasă fără hârtie

Cum vremea a fost foarte frumoasă ieri, mulţi piteşteni au ieşit la plimbare în Piaţa Primăriei din Piteşti, iar WC-ul de 400.000 de euro a devenit un fel de obiectiv turistic, toată lumea dorind să vadă cu proprii ochi pe ce s-au dus banii municipalităţii. Împinşi de nevoi fiziologice sau doar de curiozităţi arhitecturale, cei care în zi de sărbătoare au ajuns în Piaţa Primăriei au bifat în itinerariu şi “giuvaierul” municipiului, dotat cu lift vorbitor de limbă engleză, pereţii din beton armat, vase de toaletă, chiuvete şi instalaţii de inox cu senzori şi luminatoare din aluminiu cu geam termoizolant.


    Se poate merge  la toaletă  şi cu liftul
Se poate merge la toaletă şi cu liftul

Totul, corespunzător descrierii tehnice a celei mai scumpe toalete publice din România care funcţionează doar între orele 8.00 şi 20.00. Numai că, aşa cum informează adevarul.ro, a existat o singură surpriză duminică, la toaleta femeilor: s-a terminat hârtia igienică! Ce-i drept, numai într-una din cele cinci cabine, unde consumabila s-a săvârşit (din cauza suprasolicitării, cel mai probabil), că de-aia-i consumabilă. 


    Chiuvetele  sunt moderne
Chiuvetele sunt moderne

În rest, curat, odorizat şi scump. Risipitor de scump. Cam asta este concluzia statistică nu doar la faţa locului, ci şi în mediul virtual, pe reţelele sociale, în care lumea-şi varsă indignarea pe autorităţile locale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net