Will.i.am, vedetă Pop și antreprenor tech, vine la Neversea 2020, alături de trupa Black Eyed Peas!

Ultima actualizare:

    Black Eyed Peas vin la Neversea 2020
Black Eyed Peas vin la Neversea 2020

În 2020, trupa Black Eyed Peas vine în România la festivalul NEVERSEA din Constanța. Solistul trupei, cunoscut sub numele de Will.i.am, are o avere estimată la circa 75 de milioane de euro de revista Forbes. Acesta este unul dintre puținii artiști care investesc și creează start-up-uri din tehnologie. Abilitățile sale de business au atras atenția companiei Intel, care l-a numit, în 2011, Director of Creative Innovation. Din poziția sa, este responsabil de generarea de idei noi pentru tehnologia interactivă a companiei americane. Începând cu 2012, a înființat compania i.am+ care creează produse tech care folosesc AI.

În 2012, i.am+ case devenea una dintre cele mai mediatizate huse externe pentru iPhone 4, 4s și 5. Puls și Dial sunt două brățări inteligente lansate în 2015 tot de compania i.am+. Acestea au integrată tehnologie AI (inteligență artificială) și pot înlocui parte din funcțiile unui telefon mobil, având integrată o cartelă SIM. Aceste smartdevice-uri dezvoltate de compania artistului concurează cu cele lansate de Apple, respectiv cu AppleWatch.EPS și Buttons au fost căștile Bluetooth lansate în 2016, până acum, produsele cele mai de succes lansate de compania i.am+. Prin intermediul companiei sale, Will.i.am a achiziționat, în 2017, cu 38 de milioane de dolari, Wink, un producător de smart-home software și hardware, de la compania Flextronics. 

Primul artist care ajunge pe Marte

În 2012, NASA l-a contactat pe Will.i.am pentru a compune o melodie care să marcheze aselenizarea pe Marte a roverului Curiosity. Astfel, a luat naștere prima melodie care a fost transmisă de om pe altă planetă înafară de Terra."RITMO", ultimul single de la Black Eyed Peas și soundtrack-ul celui mai recent film lansat pe piață - Bad Boys 3 - se va auzi live în premieră în România, la cea de-a patra ediție a festivalului Neversea. Piesa RITMO este un fenomen în mediul online: pe platforma YouTube a ajuns la 450 de milioane de vizualizări, iar pe Spotify are peste 300 de milioane de stream-uri. 

Artiștii NEVERSEA 2020

NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul Mării Negre, promite și în acest an o călătorie unică prin universurile muzicale de top. Primul val de artiști care îi va face pe fani să vibreze vine cu cele mai mari nume din industria muzicală electronică, pop, rap, hip-hop sau R&B. Mainstage-ul este pregătit pentru cel mai tare „crowd control”, regizat perfect de Dimitri Vegas & Like Mike, dj-ii care au ocupat locul 1 în TOP 100 DJ MAG 2019. Ei urca pentru prima data pe scena principala a festivalului NEVERSEA. Cei doi frați sunt implicați și în munca de producție, lansând colaborări de succes cu artiști precum: Wiz Khalifa, David Guetta, Timmy Trumpet, W&W, Steve Aoki, Armin van Buuren, piese care au ajuns în fruntea topurilor dance & pop. Single-ul "Instagram", lansat în luna iulie 2019, are peste 140 de milioane de stream-uri pe platforma Spotify.Anul 2020 marchează o premieră de festival în România si in Europa: rapper-ul american TYGA la NEVERSEA. Este unul dintre cei mai cool artiști ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea și este un artist în al cărui palmares apar: Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record, un Grammy și premii, la MTV Music Awards, la categoriile: Best US Act, Favorite Rap/Hip-Hop Artist, World's Best Male Artist, World's Best Entertainer of the Year. În 2019, Tyga a fost listat timp de 50 de săptămâni în Top 100 Artist Chart, clasament realizat de publicația americană Billboard.Pe scenele Neversea 2020 vor mai urca și Parov Stelar, Passenger, Timmy Trumpet,  Tujamo, Nicky Romero și ZHU, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Jamie Jones, Netsky, Raresh, Borgore și Dub FX .Mai multe detalii găsiți pe neversea.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net