„Xanax”, cartea despre politicieni și prostituate, a bătut recordul

Ultima actualizare:

    Romanul ”Xanax” este scris de jurnalistul Liviu Iancu
Romanul ”Xanax” este scris de jurnalistul Liviu Iancu

„Xanax” a bătut recordurile! Scrisă de jurnalistul Liviu Iancu, cartea, în care apar povești despre politicieni și prostituate, a ajuns la al patrulea tiraj în doar opt luni de la apariție și la peste 10.000 de exemplare tipărite. Iată cum i-a vrăjit scriitorul pe iubitorii de citit!

A apărut pe piață în urmă cu opt luni, dar nimeni nu a crezut că va avea un asemenea succes. Primul tiraj al romanului „Xanax” a fost epuizat în doar o săptămână, iar acum se vinde deja a patra ediție.

”Romanul Xanax, debutul în literatură al jurnalistului Liviu Iancu, având ca teme, printre altele, degradarea satului românesc în anii de după Revoluție, dar și dezvăluiri din lumea presei și cea de business, a ajuns la al patrulea tiraj în doar opt luni de la apariție și la peste 10.000 de exemplare tipărite. Astfel, se clasează în topul celor mai de succes romane românești publicate în 2019”, anunță cei de la Editura Trei.

 ”Xanax” are povești despre miniștri, afaceriști și prostituate

Jurnalistul relatează în cele 504 pagini ale romanului trăirile, conflictele, emoţiile şi tensiunile cu care se confruntă personajele sale, atât în raport cu ele însele cât şi cu restul lumii.

Sunt relatate povești despre oameni simpli, miniştri, prostituate, afacerişti, medici celebri, cântăreţi, jurnalişti cunoscuţi şi actori.

„Xanax e un roman brutal scris cu tandreţe, construit din sute de întâmplări adevărate, amuzante şi triste în acelaşi timp, pentru care eu şi personajele mele am plătit, cu toţii, de fiecare dată, un preţ mai mic sau mai mare. L-am scris ca un antidot împotriva depresiei şi a plictiselii”, mărturisește autorul Liviu Iancu.

”Xanax” se vinde cu 45 de lei și se găsește pe edituratrei.ro, emag.ro, libris.ro, elefant.ro, libumanitas.ro şi în librăriile din întreaga țară, printre care Cărturești, Diverta, Humanitas și CLB.

Cine este Liviu Iancu, autorul ”Xanax”

Liviu Iancu are 43 de ani  și a intrat în presă în anul 2000. A lucrat la agenţii de presă, ziare şi reviste cu specific economic.

În prezent, scrie pentru Profit.ro, pe Turism, unde a publicat o serie de editoriale apreciate de cititori. Câteva dintre acestea se regăsesc şi în „Xanax”.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net