„Xanax”, cea mai căutată carte a lunii. Iată cine este autorul!

Ultima actualizare:

    Romanul ”Xanax” este scris de jurnalistul Liviu Iancu
Romanul ”Xanax” este scris de jurnalistul Liviu Iancu

Ofensiva telefoanelor inteligente și a tabletelor nu-i face pe români să renunțe la cărți. Așa se face că primul tiraj al romanului „Xanax”, scris de jurnalistul Liviu Iancu a fost epuizat în doar o săptămână.

Oameni simpli, miniştri, prostituate, afacerişti, medici celebri, cântăreţi, jurnalişti cunoscuţi şi actori, toţi sunt personaje în cartea scrisă de Liviu Iancu, care a făcut furori pe piață.

Volumul „Xanax”, scos inițial în 1.500 de exemplare, s-a vândut ca pâinea caldă cu 45 de lei bucata, astfel că deja a apărut pe piață cel de-al doilea tiraj.

De data asta, Editura Trei a tipărit 3.000 de exemplare, care se vând pe edituratrei.ro, emag.ro, libris.ro, elefant.ro, libumanitas.ro şi în librăriile din întreaga țară, printre care Cărturești, Diverta, Humanitas și CLB.

”Xanax” se vinde cu 45 de lei

„Din când în când, suntem plăcut surprinşi de câte un titlu autohton cu un asemenea succes, o carte care se epuizează în câteva zile. Este o dovadă a faptului că un autor român bine ales se poate impune pe piaţă la fel ca un bestseller internaţional”, este de părere Magdalena Mărculescu, director editorial al Grupului Editorial Trei.

Jurnalistul relatează în cele 504 pagini ale romanului trăirile, conflictele, emoţiile şi tensiunile cu care se confruntă personajele sale, atât în raport cu ele însele cât şi cu restul lumii.

„Xanax e un roman brutal scris cu tandreţe, construit din sute de întâmplări adevărate, amuzante şi triste în acelaşi timp, pentru care eu şi personajele mele am plătit, cu toţii, de fiecare dată, un preţ mai mic sau mai mare. L-am scris ca un antidot împotriva depresiei şi a plictiselii”, mărturisește autorul.

Cine este Liviu Iancu

Liviu Iancu are 43 de ani  și a intrat în presă în anul 2000. A lucrat la agenţii de presă, ziare şi reviste cu specific economic.

În prezent, scrie pentru Profit.ro, pe Turism, unde a publicat o serie de editoriale apreciate de cititori. Câteva dintre acestea se regăsesc şi în „Xanax”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net