A zburat cu mașina prin aer, apoi s-a rostogolit pe șosea

Ultima actualizare:

    Șoferul Daciei se uită șocat la mașina pe care a făcut-o prafFoto: Click!
Șoferul Daciei se uită șocat la mașina pe care a făcut-o prafFoto: Click!

Accident spectaculos, miercuri dimineață, în centrul Brașovului. O Dacie Solenza a zburat, pur și simplu, prin aer și s-a izbit de o altă mașină parcată, după care s-a rostogolit pe carosabil. Din fericire nimeni nu a decedat.

Este vorba de un șofer grăbit, cu o mașină înmatriculată în județul Prahova. Bărbatul de 29 de ani a pierdut controlul volanului și a părăsit carosabilul. Martorii accidentului povestesc că au văzut dintr-o dată o Dacie în aer, după care s-a auzit o bubuitură puternică.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina parcată, de care s-a izbit Dacia, a fost mutată câțiva metri mai încolo și avariată în totalitate.

Când proprietara acestei mașini a ajuns la locul accidentului a început să plângă și să tremure.  De obicei, la ora producerii accidentului, își ducea fetița la grădiniță cu mașina.


    Mașina izbită de Solenza era parcată pe marginea șoseleiFoto: Click!
Mașina izbită de Solenza era parcată pe marginea șoseleiFoto: Click!

Mai multe persoane au sunat la 112, iar salvarea victimelor a venit din partea unui angajat  SMURD care se afla în trecere.

Până la sosirea ambulanței, victimele, șoferul și soția acestuia, au fost scoase din mașină.  Femeia a avut nevoie de îngrijirile medicilor, iar acum se află la Spitalul Județean din Brașov pentru investigații. La prima vedere, medicii spun că ea a suferit un atac de panică. Cert este că cei doi au scăpat de moarte ca prin urechile acului. 

„Un tânăr de 29 de ani care conducea o Dacie a pierdut controlul volanului, a ajuns cu mașina într-o parcare, a lovit alte două mașini și s-a răsurnat pe carosabil. Soția șoferului, aflată în mașină, este rănită și a fost transportată la spitalul Județean .”, a declarat Liviu Naghi purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Șoferul care a produs accidentul va fi anchetat pentru că este suspect de vătămare din culpă și cel mai probabil va trebui să plătească și mașina avariată care are daună totală.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net