«Zebra morții» a mai luat o viaţă

Ultima actualizare:

    Bătrânul de 79 de ani nu a  mai putut fi salvat. Acum poliţiştii  analizează posibilitatea ca trecerea  de pietoni să fie desfiinţată
Bătrânul de 79 de ani nu a mai putut fi salvat. Acum poliţiştii analizează posibilitatea ca trecerea de pietoni să fie desfiinţată

Tragedie în Brașov. Un bărbat de 73 de ani a murit după ce a fost izbit de o mașină, chiar în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe Calea București, cel mai circulat bulevard din oraș.

Șoferul unei mașini înmatriculate în Capitală, în vârstă de 54 de ani, conducea cu viteză, iar în momentul în care bătrânul a vrut să treacă strada conducătorul auto a frânat brusc, însă nu a mai putut evita impactul. Victima a fost proiectată pe caldarâm la aproximativ 40 de metri de zebră. Medicii SMURD ajunşi la fața locului l-au resuscitat zeci de minute pe bătrân, dar, în final, au fost nevoiți să declare decesul.

simeon stalpnicul png

Acum șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Trecerea de pietoni unde a avut loc accidentul parcă este una blestemată. La începutul anului trecut o femeie de 64 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină, chiar în timp ce traversa pe zebră. O altă tragedie a avut loc, tot acolo, două luni mai târziu. Într-o seară de martie mohorâtă, Ariadna, o copilă de 16 ani din localitatea Bod, a fost lovită de mașină în timp ce trecea strada.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net