Zece decese în Prahova, înregistrate în 24 de ore, asociate cu COVID. Judeţul se apropie de pragul de 20.000 de îmbolnăviri

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Arhivă Click!
Sursă foto: Arhivă Click!

Judeţul Prahova a înregistrat, de sâmbătă până duminică, zece decese asociate infecţiei cu virusul SARS-CoV-2, cel mai tânăr dintre pacienţii care au murit având 55 de ani.

Cu 356 de noi infectări conform celei mai recente raportări pentru 24 de ore, Prahova se apropie 20.000 de cazuri de îmbolnăviri de la debutul pandemiei, reprezentând aproape jumătate din numărul de teste făcut la recomandarea autorităţilor.

Conform datelor furnizate de Prefectura Prahova, zece pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 au murit de sâmbătă până duminică. Este vorba despre opt bărbaţi - doi cu vârste de 55 de ani, unu de 71 de ani, trei cu vârste de 75 de ani şi câte unu de 76, 78 ani - şi două femei de 71, respectiv 76 ani, toi având comorbidităţi. Numărul total al deceselor înregistrate în acest judeţ de la începutul pandemiei este de 526. 

Prahova continuă să se confrunte cu problema legată de asigurarea locurilor pentru cazurile grave de COVID-19. Aşa cum s-a întâmplat în cele mai multe dintre zilele ultimelor săptămâni, şi duminică autorităţile raportează că nu sunt locuri la terapie intensivă pentru patologia COVID-19.

Judeţul raportează 19.122 de persoane confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2 de la începutul crizei sanitare, cifra îmbolnăvirilor fiind aproape jumătate din numărul testelor efectuate pe baza definiţiei de caz. Conform centralizării DSP Prahova, numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezent, este de 42.492 la care se adaugă testele efectuate la cerere de către persoanele fizice şi juridice, informează news.ro.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net