Zece persoane au fost reţinute, după ce au agresat o femeie şi au distrus bunuri dintr-o societate

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

Zece persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 52 de ani, au fost reţinute pentru 24 de ore, în urma mai multor percheziţii realizate în judeţul Botoşani, acestea fiind suspectate că au intrat în locuinţa unei femei şi au bătut-o, iar apoi au distrus mai multe bunuri din incinta unei societăţi comerciale. La percheziţii au participat peste 60 de poliţişti şi jandarmi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, marţi, peste 60 de poliţişti şi jandarmi au pus în executare opt mandate de percheziţie emise de Judecătoria Botoşani. Acţiunea a avut loc la locuinţele unor persoane din oraşul Flămânzi şi din comuna Frumuşica, într-un dosar penal aflat în instrumentarea Poliţiei Oraşului Flămânzi.

Anchetatorii au stabilit că, pe data de 19 decembrie, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 37 de ani, însoţiţi şi de alte persoane, ar fi pătruns în locuinţa unei femei şi ar fi lovit-o pe aceasta peste corp cu diferite obiecte contondent. În aceeaşi seară, un alt grup, format din patru bărbaţi, cu vârste de 18-52 de ani, însoţiţi şi de alte persoane, ar fi pătruns în curtea unei societăţi economice din oraşul Flămânzi, unde ar fi distrus mai multe obiecte de mobilier, electrocasnice şi geamurile unei autoutilitare parcată în curte. Prejudiciul în acest caz se ridică la 7.200 de lei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii şi jandarmii au găsit mai multe obiecte contondente susceptibile că au fost folosite la comiterea faptelor, 1419 pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova şi duty free, precum şi cantitatea de 15 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1 şi F2, deţinute fără drept de persoanele respective.

Zece bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 52 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în arestul IPJ Botoşani.

În această cauză oamenii legii fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe, distrugere, orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net