Zi neagră pentru miniştrii lui Ponta

Ultima actualizare:

    Ecaterina  Andronescu are doar răni  superficiale, la mână. Puiu Haşotti  a părăsit  şedinţa de  Guvern din  cauza crizei  de inimă
Ecaterina Andronescu are doar răni superficiale, la mână. Puiu Haşotti a părăsit şedinţa de Guvern din cauza crizei de inimă

Şi miniştrii suferă. Pentru Ecaterina Andronescu şi Puiu Haşotti, sâmbăta care tocmai a trecut a fost o zi cu ghinion, ce se putea sfârşi tragic. Ministrul Educaţiei s-a rănit la mână în urma unui accident, iar ministrul Culturii a ajuns la spital după ce a suferit o criză de inimă.

Ziua a început prost pentru ministrul Culturii, Puiu Haşotti. Dimineaţă, înainte de şedinţa de Guvern, demnitarul a ieşit din sală împreună cu ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, acuzând nişte înţepături în zona inimii.

Acesta l-a informat pe premierul Victor Ponta că nu poate participa la şedinţă din cauza durerilor care se accentuau. Două echipaje SMURD au sosit de urgenţă la Paltul Victoria şi i-au acordat ministrului primul-ajutor.

Taxiul s-a răsturnat în urma impactului cu maşina demnitarului de la Educaţie

simeon stalpnicul png

În ciuda stării de sănătate, Haşotti a părăsit sediul Guvernului cu maşina sa, dar s-a oprit la Spitalul Floreasca. Aici a fost preluat de medici şi internat pentru investigaţii de specialitate. Reprezentanţii spitalului au declarat că ministrul a suferit o criză hipertensivă, dar că starea lui de sănătate s-a ameliorat, motiv pentru care demnitarul a fost externat ieri la prânz.

Loganul de serviciu a fost ridicat de o platformă

simeon stalpnicul png

La fel de ghinionistă a fost şi Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei. Sâmbătă după-amiază, maşina de serviciu, marca Logan, în care se afla a intrat în coliziune cu un autoturism taxi. Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Ştirbei Vodă şi Luterană. În urma impactului, produs din cauza taximetristului, maşina acestuia s-a răsturnat. Ecaterina Andronescu a suferit răni uşoare la nivelul mâinilor.

„Sunt bine, nu am mers la spital. Am doar arsuri la trei degete de la mână, ca urmare a deschiderii airbag-ului. M-am speriat puţin", a declarat ministrul, citat de agenţia Mediafax.

Şoferul taxiului şi-a scos maşina de pe şosea cu ajutorul pompierilor

simeon stalpnicul png

Andronescu susţine că taximetristul care a provocat accidentul a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului. Afirmaţia acesteia e confirmată şi de o serie de martori, care au dat declaraţii Poliţiei, la faţa locului. Ecaterina Andronescu a refuzat internarea şi şi-a continuat drumul spre Ministerul Educaţiei.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net