Ziua decisivă pentru Oprescu. Îl scapă bolile de arest?

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu e în arest de aproape o lunăFOTO: Eduard Enea
Sorin Oprescu e în arest de aproape o lunăFOTO: Eduard Enea

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, își joacă ultima carte, luni, în încercarea disperată de a scăpa de arest. După ce a eșuat în a-i convinge pe judecători că e nevinovat în dosarul în care e anchetat de luare de mită, fostul edil mizează pe starea de sănătate pentru a-și câștiga libertatea. Luni, Curtea de Apel București ia în discuție contestația înaintată de avocații săi la decizia de prelungire a arestului preventiv.

Fiecare zi care trece îl descumpănește pe primarul suspendat al Capitalei, care a cerut avocaților săi să conteste măsura prelungirii stării de arest prebentiv. Sorin Oprescu se află în Arestul Poliției Capitalei din 6 septembrie și susține că de atunci starea sa de sănătate a avut de suferit. Apărătorii săi au contestat decizia prelungirii arestului preventiv (cu încă 30 de zile) arătând că de la momentul reținerii și până azi clientul lor a căpătat încă 12 boli. Aceștia nu au dezvăluit despre ce afecțiuni este vorba, însă au menționat că edilului i-a fost depistat un nodul la plămâni, motiv pentru care are nevoie să părăsească arestul pentru analize medicale de specialitate.

Sorin Oprescu este diabetic și cardiac, el acuzând de câteva ori dureri în zona inimii. În ciuda celor reclamate de fostul primar, medicii au infirmat faptul că arestul îi dăunează sănătății. Luni, Sorin Oprescu va afla și părerea magistraților Curții de Apel, care vor decide eliberarea lui pentru control medical sau menținerea în stare de arest.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net