Ziua poliţist de frontieră, noaptea DJ în club

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tărăboiul dezlănţuit în urma atacului sângeros, din noaptea de 22 spre 23 iulie, într-un club din oraşul Deta, judeţul Timiş, ia proporţii. Un poliţist de frontieră, DJ la clubul unde a fost măcelul, a dat bir cu fugiţii în toiul războiul.

Poliţistul de frontieră Florin Chiteală (38 de ani) a fost DJ în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când Bogdan şi Călin Roman, fiii primarului din Deta, au cerut taxă de protecţie sub ameninţarea sabiei.

Acest amănunt a declanşat un mare scandal la Poliţia de Frontieră Timiş, după ce şefii instituţiei au aflat că Florin Chiteală nu a anunţat incidentul la 112 şi nici pe superiori.

"Tatălui meu i s-a făcut cea mai mare nedreptate. Scandalul ăsta i-a făcut rău" Carmina Goloşie,fiica ex-şefului Poliţiei Deta

simeon stalpnicul png

Prin natura meseriei, Chiteală era obligat să intervină, însă acesta nu a făcut altceva decât să întrerupă programul muzical şi să să-şi ia tălpăşiţa. Mai grav este că poliţistul a văzut cum a pornit bătaia, cine dat primul pumn şi poate să spună dacă Alexandru Şerban, una dintre victime, i-a ameninţat pe tinerii din club cu un pistol, aşa cum a susţinut Călin Roman în faţa instanţei.

Aşa că, poliţistul a ajuns acum martor-cheie în dosar. "Angajatul nu ne-a anunţat că a fost DJ în clubul unde a pornit scandalul. I-am cerut explicaţii scrise. Am fost de acord ca el să fie audiat", a spus şeful Poliţiei de Frontieră Timiş, Ioan Handrea.

Ieri, Chiteală a fost audiat, dar neagă că ar fi văzut ceva. "Am fost în seara respectivă în club, dar nu am văzut sau auzit nimic. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu pot să vorbesc pe tema scandalului", a spus Florin Chiteală.

Călin Roman şi complicii lui rămân în arest preventiv

Călin Roman şi cei trei complici, Daniel Bârzan, Pavel Valentin Strâmtu şi Radu Gherghel, au încercat să îşi câştige, ieri dimineaţă, libertatea.

În timp ce Călin Roman şi complicii aşteaptă judecarea recursului, fiul cel mare al primarului   e căutat de poliţie

La Tribunalul Timiş s-a judecat recursul mandatului de arestare, dar lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Completul de judecată al Tribunalului Timiş a decis amânarea cauzei, fiindcă avocaţii acuzaţilor nu au depus un mandat prin care ar fi trebuit să anunţe pe cine reprezintă.

Fostul şef al Poliţiei Deta a făcut preinfarct în ziua audierii sale

Ioan Goloşie, ex-şef al Poliţiei Deta, cel acuzat de şeful Poliţiei Române că nu a putut ţine sub control scandalul din localitate, a făcut un preinfarct, ieri dimineaţă, în ziua în care ar fi trebuit audiat de comisia de cercetare internă.

Soţia lui Goloşie a fost la spital şi s-a interesat de starea de sănătate a acestuia

simeon stalpnicul png

În acest moment, din cauza preinfarctului, ancheta comandată de prim-ministrul Emil Boc şi de ministrul de Interne Traian Igaş a fost suspendată. Fiica şi soţia lui Goloşie au fost la spitalul din Deta, unde bărbatul a fost internat cu probleme cardiace, şi s-au asigurat că acesta este în afara oricărui pericol.

Citeşte şi:

Călin Roman: «I-am tăiat că se dădeau la fetele noastre»

Fiul primarului din Deta, care a tăiat trei tineri cu sabia, a fost găsit în casa tatălui său

«Băiatul primarului m-a atacat cu sabia»

Fiul primarului din Deta a înjunghiat trei tineri la o petrecere."Şmecherul" oraşului a mai provocat scandaluri

Fiii primarului din Deta cereau taxe de protecţie: tinerii tăiaţi refuzau să plătească

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net