Naţionala, în topul frizurilor ciudate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Condusă încă din teren de Gheorghe Hagi, România nu a repetat la "Mondialul" francez din 1998 performanţa din urmă cu patru ani, când a fost aproape de semifinale pe pământ american.

Opriţi în "optimi" de Croaţia, "tricolorii" au reuşit totuşi să rămână în memoria fanilor datorită unei frizuri de grup extrem de originală, inclusă de site-ul goal.com printre cele mai ciudate zece frizuri din istorie.

Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Lucian Marinescu

simeon stalpnicul png

Jucătorii echipei României au arătat ca un grup de zombi în meciul împotriva Tunisiei la CM 1998, cu părul lor oxigenat după victoria asupra Angliei.

Nici Iordănescu nu a scăpat atunci de febra frezelor, dar chelia sa a fost ascunsă sub o şapcă. Inedita iniţiativă nu i-a ajutat însă pe "tricolori" şi pe teren, Croaţia eliminând România în optimi.

Liviu Ciubotariu, Cristi Dulca, Anton Doboş

simeon stalpnicul png

Christian Ziege

Neamţul nu a preluat doar "mohicana" lui Robert de Niro din "Taxi Driver", ci a mers chiar mai departe.

simeon stalpnicul png

La Mondialul din Japonia şi Coreea din 2002, acesta şi-a vopsit creasta în culorile steagului german.

Jairzinho

Extrema braziliană şi a sa tunsoare "afro" au făcut senzaţie la CM 1974 în Germania de Vest. Influenţat probabil de filmul "Shaft", brazilianul şi-a completat "claia" cu nişte "funky" favoriţi.

simeon stalpnicul png

Păcat că nu a avut voie să poarte şi o geacă de piele!

Valderama

"Mopul" blond al mijlocaşului columbian a făcut senzaţie la trei turnee finale: 1990, 1994 şi 1998, la ultimele două fiind chiar adversarul tricolorilor.

simeon stalpnicul png

Luptele aprige pentru piaptăn cu Higuita sunt legendare, în timp ce freza îi este suflată cu aur pe statuia lui de şase metri din Santa Marta, oraşul natal.

Baggio

Fostul decar al Italiei şi-a etalat "coada de ponei" în timpul "World Cup 1994" în toate meciurile "squadrei azzura" până în finala pierdută la penalty-uri cu Brazilia.

simeon stalpnicul png

Este ciudat cum nimeni nu s-a gândit să îl tragă de păr ca să îi tempereze elanul.

Ronaldo

Atacantul a cerut o epilare capilară "braziliană", dar lama frizerului s-a stricat şi s-a ales cu un moţ în vârful frunţii.

simeon stalpnicul png

Aspectul ridicol nu l-a împiedicat să le dea nemţilor două goluri în finala CM din 2002 şi să marcheze de-a lungul turneului 8 goluri, fiind golgheterul competiţiei.

image
image
image
image
image
image
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net