Ne-am dus cu Moşu’ la Spitalul Fundeni

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

 Moş Crăciun, ei bine Moş Crăciun în carne şi oase, s-a aliat şi el cauzei noastre şi a decis la începutul acestei săptămâni să fie “membru de vază” al campaniei “Din inimă pentru copii”.

Alături de câţiva reprezentanţi ai ziarului Click!, Moşul a vizitat Institutul Oncologic din Bucureşti şi Spitalul Fundeni, acolo unde a lăsat câteva sute de cadouri copiilor bolnavi de cancer.

"Conspiraţia" a fost una mai mult decât reuşită, Moşul şi noi, ajutoarele sale, reuşind ca preţ de câteva ore, ajutaţi fiind şi de cei de la Fundaţia P.A.V.E.L., să reuşim să aducem bucuria în ochii micuţilor pacienţi. Iniţial, ne-am interest cam ce cadouri şi-ar dori cei care se luptă de ani buni cu cumplita boală, apoi angajaţii trustului Adevărul Holding au donat cu drag bani pentru cadourile copiilor.

Adrian Mocanu a primit papagalul visat

simeon stalpnicul png

Aşa s-a făcut, spre exemplu, ca Adrian Mocanu, de 18 ani, să primească exact ce-şi dorea: un papagal. Iar ca bonus, o pungă zdravană de mei cu care să-şi hrănească noul prieten până se va întoarce acasă.

Practic, de cadourile Moşului s-au bucurat copii şi de doi ani, şi cei de 18 ani sau chiar tineri afectaţi şi ei de boala secolului XX.

Mai mulţi dintre ei n-au pregetat să vină la întâlnirea cu Moşul, sprijinindu-se în băţul de fier în care se înfige de obicei orice perfuzie. Sărbători fericite tuturor! 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net