Ne-au mâncat ca pe cârnaţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Venită cu o echipă improvizată, cu doar patru rezerve pe foaia de joc, Bayern a apăsat pe acceleraţie cât a avut nevoie. Gomez a marcat de trei ori, două goluri în prima repriză şi unul după pauză, iar Müller a punctat pentru 4-0. Partea bună pentru CFR, Basel a pierdut cu Roma, iar lupta pentru locul 3 rămâne deschisă.

*Bastos, titularizat după ce fusese trimis acasă. Rafael Bastos a "prins" în ultima clipă lotul pentru meciul cu Bayern.

Brazilianul fusese dat afară de la ultimul antrenament, după ce a avut un dialog dur cu Sorin Cîrţu.

Miercuri la prânz, cei doi au avut o discuţie, iar "Sorinaccio" a revenit asupra deciziei şi l-a trimis pe mijlocaş în teren chiar din primul minut.

*Stăncioiu i-a certat pe Cadu şi Picccolo. Edi Stăncioiu le-a reproşat fundaşilor centrali Cadu şi Piccolo de mai multe ori faptul că pasează riscant între ei, în loc să arunce mingea cât mai departe de careul lor.

*Cîrţu, înjurat la pauză. Evoluţia CFR-ului i-a nemulţumit pe suporteri, care şi-au vărsat nervii pe antrenorul Sorin Cîrţu.

Acesta a fost fluierat şi înjurat ca la uşa cortului la pauza meciului, în momentul în care traversa terenul pentru a ajunge la vestiare.

*Nemţii, între caviar şi varză a la Cluj. La dineul oficial organizat de oficialii CFR-ului, nemţii au gustat preparate europene, de pe mese lipsind mâncărurile tradiţionale româneşti.

Cei de la Bayern s-au putut delecta însă cu mici, costiţă, varză a la Cluj şi palincă imediat după meci, pentru că li s-a organizat o cină festivă la hotelul unde au fost cazaţi.

«Il Luce» şi-a luat punctele înapoi cu Arsenal

*Lucescu, revanşă în faţa lui Wenger. După un 1-5 în turul de la Londra, "şi cu ajutorul arbitrilor", spunea Mircea Lucescu, Şahtior şi-a luat revanşa la Doneţk.

Fostul "tunar" Eduardo, marcator şi pe "Emirates", a lovit decisiv pentru "mineri", cărora le-a fost refuzat şi un penalty în repriza a doua.

*Roma a bătut-o pe Basel sub ochii lui Federer. În grupa CFR-ului, AS Roma a câştigat la Basel şi a şters impresia proastă lăsată în turul de pe "Olimpico", când elveţienii s-au impus tot cu 3-2.

În tribunele stadionului "St. Jakob Park" s-a aflat şi Roger Federer, însă prezenţa sa nu le-a adus noroc "roş-albaştrilor".

*Real, egal în ultimul minut. "Poate să joace Milan cu zece atacanţi, dacă printre ei nu e şi Inzaghi, degeaba", spunea înaintea meciului tur Jose Mourinho.

Inzaghi l-a speriat, într-adevăr, pe portughez, marcând două goluri, dar Real a egalat în ultimul minut şi a evitat prima înfrângere a sezonului.

*Marseille, scorul sezonului la Zilina. Campioana Franţei a dat de pământ cu slovacii de la Zilina, reuşind cea mai categorică victorie în deplasare din istoria Ligii Campionilor, 7-0.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net