Negreştean prins la vamă cu un Bentley Continental furat din Germania

Ultima actualizare:

Adrian Nelu F. de 31 de ani, originar din Negreşti Oaş, a fost prins la vama Petea încercând să iasă ilegal din ţară cu un autoturism marca Bentley Continental, ce figura ca fiind furat din Germania. Bărbatul are dublă cetăţenie, română respectiv franceză, şi are domiciliul stabil în Franţa. Acesta a încercat să iasă din ţară aseară în jurul orei 23.00, conducând autoturismul ce avea plăcuţe de înmatriculare româneşti. În timpul controlului de rutină de la vamă, poliţiştii de frontieră au solicitat atât actele de identitate ale bărbatului, cât şi documentele maşinii. Cetăţeanul a prezentat cartea de identitate franceză şi certificatul de înmatriculare a autoturimului ce figura pe numele unui alt cetăţean român.

În urma verificărilor, frontieriştii au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Germania în luna noiembrie 2010. Negreşteanul a declarat că este angajat al unei societăţi comerciale din Franţa ce are ca obict de activitate vânzarea de autoturisme şi că în urmă cu două săptămâni el a fost contactat de către un bărbat din Bucureşti ce avea de vânzare autoturismul. Acesta s-a deplasat din Franţa la Bucureşti, de unde a achiziţionat autoturismul contra sumei de 85.000 de euro, primind şi documentele aferente maşinii.

Poliţiştii sătmăreni au început cercetările, bărbatul fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt. Autoturismul a fost reţinut de poliţiştii de la Ispectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare pe durata cercetărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net