Neuer: "Este important să petreci"

Ultima actualizare:

"Acest gen de petreceri reprezintă ceva important pentru echipă. Înveţi să te cunoşti şi te cunoşti mai bine după aceea. Ne-a făcut bine să luăm puţină distanţă de fotbal", a explicat internaţionalul german, coechipier cu românul Ciprian Deac.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, şapte jucători ai Schalke 04, între care golgheterul olandez Klaas-Jan Huntelaar, au petrecut într-o discotecă din Frankfurt, înainte de a pleca la hotel, pe la ora 4,00 dimineaţa. Câteva ore mai devreme, reuşiseră un egal norocos în faţa formaţiei Eintracht (0-0), un rezultat care lasă clubul din Ruhr în poziţie de retrogradare (locul 16, 6 puncte).

Magath i-a ameninţat pe jucătorii săi cu sancţiuni dacă se împiedică în meciul din turul 2 al Cupei Germaniei, contra formaţiei FSV Frankfurt, de marţi seara. Dar Schalke 04 s-a impus, greu, ce-i drept, cu 1-0, aşa că Magath s-a arătat satisfăcut de comportamentul jucătorilor săi: 'Cei care au fost la discotecă sâmbătă au evoluat satisfăcător. Pentru mine, povestea s-a încheiat', a precizat antrenorul german, altfel reputat pentru stricteţea sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net