Căpitanul şi portarul echipei germane de fotbal Schalke 04 Manuel Neuer a declarat că nu regretă noaptea petrecută în discotecă în noaptea de sâmbătă spre duminică, reproşată de antrenorul său Felix Magath, care a renunţat în cele din urmă la sancţiuni.


"Acest gen de petreceri reprezintă ceva important pentru echipă. Înveţi să te cunoşti şi te cunoşti mai bine după aceea. Ne-a făcut bine să luăm puţină distanţă de fotbal", a explicat internaţionalul german, coechipier cu românul Ciprian Deac.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, şapte jucători ai Schalke 04, între care golgheterul olandez Klaas-Jan Huntelaar, au petrecut într-o discotecă din Frankfurt, înainte de a pleca la hotel, pe la ora 4,00 dimineaţa. Câteva ore mai devreme, reuşiseră un egal norocos în faţa formaţiei Eintracht (0-0), un rezultat care lasă clubul din Ruhr în poziţie de retrogradare (locul 16, 6 puncte).

Magath i-a ameninţat pe jucătorii săi cu sancţiuni dacă se împiedică în meciul din turul 2 al Cupei Germaniei, contra formaţiei FSV Frankfurt, de marţi seara. Dar Schalke 04 s-a impus, greu, ce-i drept, cu 1-0, aşa că Magath s-a arătat satisfăcut de comportamentul jucătorilor săi: 'Cei care au fost la discotecă sâmbătă au evoluat satisfăcător. Pentru mine, povestea s-a încheiat', a precizat antrenorul german, altfel reputat pentru stricteţea sa.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: