Nine

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pe 29 ianuarie va avea loc în România premiera filmului "Nine". De ce este acest film atât de spectaculos? În primul rând pentru că are o distribuţie de excepţie, iar în al doilea rând pentru că este un muzical regizat de Rob Marshall (Chicago, Memoirs of a Geisha).

"Nine" este un muzical bazat pe cartea scrisă de Arthur Kopit pentru Premiul Tony din anul 1982. Filmul spune povestea lui Guido Contini (Daniel Day-Lewis), un faimos regizor, ce se confruntă cu o criză existenţială, ce combină atât probleme creative, cât şi probleme personale.

În film apar şase dintre cele mai talentate şi frumoase actriţe de la Hollywood, în roluri cât mai diversificate, menite să-i dea bătăi de cap lui Guido.

Întră pe Media Center şi urmăreşte trailerul.

Acesta din urmă trebuie să le împace pe toate şi să menţină un echilibru între ele.

Aşadar avem: soţia lui (Marion Cotillard), amanta (Penelope Cruz), muza lui (Nicole Kidman), confidenta lui şi cea care creează costumele pentru filme (Judi Dench), jurnalista americană (Kate Hudson), curva din tinereţile sale (Fergie) şi mama lui (Sophia Loren).

Producţia originală de pe Broadway, din anul 1982, ce a avut muzica şi versurile create de Maury Yeston, a câştigat 5 Premii Tony, inclusiv cel pentru "Best Musical".

Să sperăm că varianta modernă nu va fi mai prejos.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net