«Noua Dreaptă» face ordine pe străzile din Braşov

Ultima actualizare:

    Foto: Blogul Noua Dreapta
Foto: Blogul Noua Dreapta

Organizaţia a înfiinţat o patrulă civilă din care fac parte zece voluntari şi care au început deja să supravegheze diverse zone ale Braşovului.

Patrula a luat naştere după ce doi membri ai organizaţiei Noua Dreaptă (ND) au fost atacaţi, pe stradă, şi nimeni nu a intervenit.

Şi mai grav este faptul că, deşi agresiunile s-au petrecut la ore destul de aglomerate, trecătorii nu au intervenit. Ultima dintre aceste agresiuni a avut loc în ziua de 17 noiembrie 2010, când o camaradă din organizaţia braşoveană a fost lovită cu brutalitate în zona capului de către un personaj violent, pentru simplul motiv că s-a aflat într-un loc nepotrivit.

În urma acestor agresiuni şi cu scopul de a preveni comportamentele antisociale Organizaţia Noua Dreaptă Braşov a organizat prima Patrulă Civilă din oraş. Zece voluntari au început deja să patruleze în diverse zone, reuşind ca, în mai puţin de o oră, să-l identifice în zona bulevardului Gării pe autorul agresiunii din ziua de 17 noiembrie, acesta fiind Ştamp Florin, de 29 de ani din Braşov ", se arată pe blogul Noua Dreaptă, citat de ADS Braşov.

Nemulţumirea organizaţiei vine şi datorită faptului că organele de poliţie nu au dorit să intervină.

"Pe de altă parte, ND Braşov ţine să îşi exprime nemulţumirea faţă de răspunsurile primite de la Serviciul de urgenţă 112 şi de la Poliţia Municipiului Braşov, care au refuzat să intervină în momentul identificării agresorului", se mai arată pe blogul Noua Dreaptă.

Orientarea doctrinară a Noii Drepte, potrivit site-ului acestei organizaţii este: „credinţa în Dumnezeu, iubirea de Neam, devoţiunea pentru Patrie şi respectul faţă de Tradiţie, Noua Dreaptă întruchipând o dreaptă naţională, socială şi creştină“.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net