Noul Opel Meriva are uşi de Rolls-Royce!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O maşină cochetă şi spaţioasă care garantează siguranţa. Aşa te simţi la bordul noului Opel Meriva, atât la volan, cât şi ca pasager. Ai loc de bagaje, aşa că planificarea unei vacanţe în familie nu a fost niciodată mai simplă!

La volanul unui Opel Meriva, îşi laşi pur şi simplu imaginaţia să curgă. Poţi să o duci pe drumuri line de câmpie sau s-o cocoţi în vârf de munte, căci monovolumul nu-ţi dă emoţii la drum.

După şase ani, în care am călătorit peste mări şi ţări într-o maşină sport cu doar două uşi, să conduc acum un Opel Meriva a fost o adevărată experienţă. Soluţia simplă găsită de nemţi, în privinţa portierelor din spate, care se deschid ca cele de la Rolls-Royce, impresionează fără doar si poate.

simeon stalpnicul png

Accesul facil şi spaţiul generos fac dintr-o simplă călătorie o adevărată aventură. În plus, poţi sta liniştit chiar şi atunci când îţi laşi copiii nesupravegheaţi pe bancheta din spate.

Când vitezometrul indică 4 km/h, uşile se închid automat şi nu mai pot fi deschise decât în staţionare, lucru indicat de un led verde «ascuns» în mânerul portierei. Dacă mai adaugi şi că trecătorii vor întoarce sigur capul după maşina pe care o conduci, pui la socoteală încălzirea în scaun şi volan, sistemele de comandă şi control amplasate la îndemână pe bord, poziţia de condus mai înaltă decât în cazul unei maşini sport, previlegiile pentru copii, toate te conving că ai găsit tot ce căutai într-o maşină de familie.

Citeşte şi:Fluence ZE, senzaţii inedite la volanul unei maşini 100% electrică - VIDEO

Iată cum arată Trabantul care atinge 235 de kilometri pe orăIată ultimul model Maserati, prezentat la salonul auto de la Paris - VIDEO

Jaguar prezintă primul hibrid capabil să dezvolte 780 de cai putere - VIDEO

Şi dacă pe deasupra mai aştepţi şi un nou membru în familie, atunci trebuie neapărat să-l plimbi cu un Opel Meriva.

Maşina este disponibilă în România şi are preţuri cuprinse între 13.745 (1.4, 100 CP, echipare Selection), şi 19.635 de euro cu TVA (1.7, CDTi, echipare Cosmo).

Este echipată cu motoare Euro 5!

Noul Meriva pune la dispoziţie două motorizări pe benzină, ambele derivate din versiunea turbo a motorului de 1.4 litri ce oferă două versiuni de putere, una mai discretă, de 120 de cai, şi una mai fâşneaţă de 140 de cai putere.

Noul model Meriva vine cu patru noi motoare, două pe benzină şi două Diesel, care dezvoltă între 75 şi 140 de cai putere

simeon stalpnicul png

De asemenea mai sunt disponibile şi două versiunile CDTI de 1.3 litri (75 şi 95 CP) sau 1.7 litri şi 100 CP. Toate cele patru motoare sunt aliniate normei de poluare Euro 5, astfel că, la noi în ţara, taxa de primă înmatriculare este egală cu zero.

Preţurile pentru noul model Opel pleacă de la 13.745 de euro şi se opresc la 19.635 de euro.

În interiorul monovolumului există nu mai puţin de 32 de spaţii de depozitare, inclusiv cele de pe uşile laterale unde încape o sticlă de un litru şi jumătate

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net