Nu are mâini, dar conduce camioane

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şoferul Ho Yuelin Zhang, de 49 de ani, conduce camionul cu cioturile braţelor. El nu are permis de conducere şi se consideră discriminat din cauza handicapului său.

Poliţiştii chinezi au tras pe dreapta un camion supraîncărcat şi au rămas şocaţi când au observat că şoferul nu avea antebraţe.

"Când ne-am apropiat de fereastra cabinei am rămas cu gura căscată!", a mărturisit unul dintre poliţişti. Zhang a spus că nu a avut niciodată vreun accident şi că nu vede care este problema cu modul în care şofează.

Citeşte şi:

Nu are braţe, dar vrea centura neagră în taekwondo

Nu are mâini, dar are totul: soţie, copii şi casă

Nu are mâini, dar a ajuns pictor, patron şi antrenor de fotbal

Totuşi, el şi-a admis greşeala că a condus fără permis, dar că nu are cum să-şi ia unul din cauza handicapului său. Bărbatul şi-a pierdut antebraţele într-o ex­­­­plo­­zie la vârsta de 12 ani.

"Am fost la mai multe şcoli de şoferi, dar nici una nu m-a acceptat. Conduc foarte bine şi am participat chiar şi la curse de maşini. O fac din 1985", s-a "autodenunţat" Zhang.

Deşi sancţiunea pe care trebuia să o primească era o amendă de 170 de euro şi 15 zile de închisoare, poliţiştii, impresionaţi de viaţa bărbatului, i-au dat o amendă de numai 20 de euro, în schimbul promisiunii de a nu mai conduce niciodată.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net