Nu vă mărim salariile, dar aveţi frigiderele pline cu bere şi energizante! - VIDEO

Ultima actualizare:

Angajaţii nu speră la nicio motivaţie consistentă în bani şi totuşi merg cu drag la serviciul. Motivul? Companiile au adoptat o strategie puţin ieşită din comun!

Echipele care se ocupă de management şi-au dat seama, mai ales acum în contextul crizei economice, că salariatul este foarte greu de motivat, astfel, în funcţie de fiecare firmă în parte, acesta beneficiază de un altfel de tratament.

Unele companii pun la dispoziţie frigidere pline cu bere şi energizante, altele permit angajaţilor să-şi personalizeze biroul, totul pentru a-i determina pe aceştia să vină cu drag la muncă.

Cei care au creat această strategie susţin că aceste mici beneficii ajută creşterea moralul la muncă. "Ne petrecem foarte mult timp la birou, astfel ne ajută mult faptul că avem lucruri distractive de făcut, ne ajută să ne mai relaxăm", spune Brent Hoffman, web designer-ul agenţiei de publicitate care a creat acest concept.

Şi nu doar companiile din Baltimore au adoptat această strategie. De exemplu, Google pare a fi «la creme de la creme» în acest sens. Astfel dacă un angajat are un nou-născut primeşte 500 de dolari pe lună. Cei care au animale de casă pot să le aducă la muncă, angajaţii pot să-şi spele hainele în cadrul companiei, beneficiază de o sală de gimnastică, precum şi de o cofetărie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net