O brutărie a fost închisă după ce un bihorean a găsit o baterie de ceas în pâine

Ultima actualizare:

O brutărie din satul Fegernicul Nou, comuna Sârbi, a fost închisă ieri seară de către comisarii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Bihor, după ce Dorel Gramă, un bărbat din localitatea Abram a găsit o baterie de ceas într-o pâine. Acesta a depus miercuri o reclamație la Protecția Consumatorilor și o o echipă s-a deplasat imediat la brutărie, pentru a analiza situația. „Am găsit niște deficiențe legate de linia tehnologică, puține ecxremente și urme de rozătoare, mucegai și muște în vase", a declarat pentru Adevărul de Seară, ediția de Oradea, Sebastian Secoşan, reprezentantul CJPC Bihor. Acesta crede că, de vină pentru cele întâmplate, este faptul că patronii brutăriei, fără probleme la alte verificări efectuate de către CJPC Bihor, sunt plecați în concediu. „Firma nu figurează în evidenţele CJPC cu abateri. Ca primă măsură, s-a dispus închiderea brutăriei.  Dacă se va deratiza și igieniza sediul firmei,  brutăria poate fi redeschisă în perioada următoare", a spus Sebastian Secoşan.

Pâine „cu surprize"

Pensionarul Dorel Gramă a cumpărat pâinea cu surprize din sat și avea de gând să o mănânce împreună cu un vecin. Bihoreanul a povestit că, în timp ce mânca, a simțit un gust amar, pe care l-a ignorat inițial.

Citește toată povestea aici

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net