O gorjeancă i-a croşetat Andreei Marin o rochie de plajă

Ultima actualizare:

Fosta învăţătoare Olivia Dobrescu îşi aminteşte cu câtă nerăbdare aştepta emisiunea „Surprize, surprize", realizată de Andreea Marin Bănică.

Bătrâna spune că vedeta TV a impresionat-o cu ţinutele elegante pe care le purta. În acel moment s-a gândit să-i confecţioneze o rochie de plajă "zânei" şi s-a pus pe treabă.

"Îmi doream mult ca Andreea să poarte în timpul emisunii costumul de plajă făcut de mâinile mele. Rochia este lucrată cu mătase vegetală, am prevăzut-o cu o bentiţă în zona sânilor şi apoi am lăsat franjuri până în talie unde am făcut a doua bentiţă şi din nou franjuri până aproape de genunchi", povesteşte bătrâna.

Croiala a fost aleasă după o revistă din străinătate, apărută prin anii ‘80. Femeia ar fi tare fericită dacă diva va purta vreodată rochia.

A lucrat două zile la rochiţă

Rochia divei a fost trimisă de Olivia Dobrescu prin poştă vedetei tv, pe adresa studioului "Surprize, surprize". A lucrat două zile la acel costum. La scurt timp, bătrâna a primit o scrisoare de mulţumire de la "zână".

"Mi-a scris că nu o s-o refuze, ca să nu mă supăr, că o va păstra ca şi amintire de preţ, dar că nu va putea să o îmbrace la emisiuni pentru că în contract erau prevăzute toalete realizate de o anumită firmă", a spus Olivia Dobrescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net