O piaţă din Buzău s-a făcut scrum de la o petardă - VIDEO

Ultima actualizare:

O bubuitură puternică, urmată de flăcări de câțiva metri înălţime au scos din case zeci de locatari din jurul pieței agroalimentare. Focul din interiorul pieței s-a întețit în momentul când paznicul a deschis ușile și a pătruns aerul. În câteva momente, toată marfa, fructe și legume dar si produse industriale, s-au făcut scrum. Incendiul s-a extins apoi și la magazinele din vecinătate: o carmangerie, un magazin de textile dar și un bar.

Piața deservea toți locuitorii din zona Crâng și a fost refăcută în urmă cu patru ani. “O să curăţăm cât de repede putem şi în funcţie de cum decurge despăgubirea de la firma de asigurări, vom grăbi refacerea pieţei”, a declarat Fănică Bârlă, viceprimarul municipiului Buzău.

La o primă estimare, pagubele depășesc câteva zeci de mii de lei, construcția pieței agroalimentare fiind însă asigurată, nu însă şi produsele din tarabele comercianților.

Căldura degajată de incendiu a distrus și geamurile locuințelor de lângă piață iar energia electrică a fost oprită în jumătate din cartier mai bine de o oră.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net