O profesoară româncă a fost ucisă cu bestialitate, în Londra

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un bărbat de 34 de ani a ajuns în arest, fiind acuzat că a ucis-o cu mai multe lovituri de ciocan pe românca Florina Paștina, profesoară în Marea Britanie.

Florina Pastina, 36 de ani, a fost implicata intr-un incident extrem de sangeros in urma cu o saptamana, la ora 7:00 dimineata, in casa ei din sudul Londrei. Atunci, echipajul de politie a gasit in casa trei persoane ranite, Florina fiind in stare critica. Ea a murit cateva zile mai tarziu, in spital.

Alte doua persoane au ajuns in spital, una dintre ele, un barbat de 34 de ani, fiind si suspectul in acest caz. Luni seara, barbatul a fost externat si dus in arest sub acuzatia de omor, relateaza croydonguardian.co.uk.

Circumstantele producerii acestei tragedii sunt inca invaluite in mister. Politia nu a facut public niciun alt nume, doar al persoanei decedate. De asemenea, a facut nenumarate apeluri catre vecini sau prieteni sa ofere detalii suplimentare, in cazul in care detin vreo informatie cu privire la incident.

Anchetatorii au spus doar ca, din cate se pare, toate persoanele implicate in incidentul sangeros se cunosteau intre ele.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net