Oana a dovedit că este o gospodină bună, descurcându-se onorabil în calitate de chelneriţă la restaurantul Riviera, în cadrul Serilor „Din inimă pentru copii".


Frumoasă, elegantă, degajată şi conştiincioasă, Oana Lis şi-a luat în serios rolul de chelneriţă, primul său client fiind ex-primarul Capitalei.

Adică, Viorel Lis. „Vreau o salată şi, te rog, ai grijă să nu spargi farfuriile", i-a spus, glumeţ, soţul. Oana a luat comanda, apoi a adus sucurile.

A fost recompensată de Viorel cu o invitaţie la dans. Următorii clienţi au fost doi oameni de afaceri din Chile.

Aceştia au fost foarte impresionaţi de acţiunea de strângere de fonduri pentru micuţii bolnavi, pe care campania „Din inimă pentru copii" o desfăşoară de aproape un an. În timp ce doamna Lis îşi agita şorţul spre bucătărie, Viorel Lis a spus un banc amuzant „Cum fac dragoste doi ochelarişti? Îşi dau ochelarii jos şi se iubesc orbeşte!"

Clienţii restaurantului din Parcul Naţional au plecat acasă cu câteva cărţi oferite de Editura Adevărul - volume de Jules Verne, Marile Muzee ale Lumii şi Ghidurile Naţional Geographic.

CLIIMA20101015_0134_1.jpg

Viorel, mulţumit de servirea ireproşabilă a soţiei, a recompensat-o cu o palmă la funduleţ

Oana şi Viorel Lis au fost încântaţi că, din încasările localului, 3.000 de lei vor fi donaţi lui Jessica Bengin, o fetiţă de doi anişori, care are nevoie de un implant auditiv. Iar o prietenă a Oanei a donat suplimentar 50 de lei.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: