Oare la ce se gândeşte el, când te vede goală?

Ultima actualizare:

    Atunci când te vede goală, el se gândeşte la...nimic
Atunci când te vede goală, el se gândeşte la...nimic

Femeile se gândesc la un milion de lucruri în decurs de câteva minute, ca apoi să le ia pe fiecare în parte şi să le despice în patru. Evident, îşi imaginează că şi partenerii lor fac la fel. Totuşi, adevarul este departe de aşa ceva...

Una dintre plăcerile femeieşti cele mai mari este să descopere ce se ascunde în căpuşorul iubitului lor. Astfel, spune drept, nu-i aşa că te-ai întrebat, cel puţin o dată, la ce se gândeşte el când te vede goală?

Apropo de această întrebare, există un banc stupid : "Ce excită o femeie?" - "O cină romantică şi un partener pe măsură", "Ce excită un bărbat?" - "O femeie goală ce ţine în mâini o cutie de pizza".

Cu toate astea, acest banc conţine esenţa întrebării : oricât de mult ţi-ai dori ca bărbatul de lângă tine să-şi elaboreze ipoteze complicate atunci când te priveşte, acest lucru n-o să se întâmple niciodată.

Atunci când te vede goală, el se gândeşte la...nimic şi încă o dată la nimic + cât de fericit şi norocos este că poate să te vadă aşa. Chiar dacă tu te gândeşti că te-ai cam îngrăşat, el vede doar curbele tale femeieşti şi corpul tău în sine, pe care-l consideră incitant şi sexy.

Pentru bărbaţi, corpul femeiesc este un mister, iar faptul că tu-l laşi să ţi-l exploreze după bunul plac, este mai mult decât îşi poate imagina. Rămane ca şi tu să te simţi confortabil în pielea ta, fără să-ţi mai fie ruşine de ceea ce eşti.

Evită să te compari cu alte femei, pentru că asta nu te ajută la nimic. El te-a ales pe tine şi pe tine te vrea, iar asta e tot ce contează. Şi dacă încă nu eşti convisă de ce-ţi spunem noi aici, poţi încerca un truc: dezbracă-te la lumina lumânării - asta mai mult ca sigur te va ajuta să te simţi în largul tău.

În concluzie, nu uita: iubitul tău te place aşa cum eşti, şi mai mult, când eşti goală...tot ce trebuie să faci, este să te placi şi tu la fel de mult!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net