«Omul-păianjen», prăjit pe stâlpul de curent

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Deşi pe marile ecrane supereroii nu mor niciodată, nu acelaşi lucru se întâmplă şi în viaţa de zi cu zi. Daniel Răscol, poreclit „Spiderman de Târgu Jiu" nu a mai apucat să intre în Cartea Recordurilor, pentru că a murit vineri noapte, sub ochii amicilor săi.

Mai citeşte:

«Omul-păianjen» de Târgu Jiu - VIDEO

Daniel Răscol, băiatul în vârstă de 18 ani, care se căţăra până la ultimul etaj al unui bloc turn în câteva clipe, a sfârşit tragic în timpul unei demonstraţii de cascadorie. Tânărul plecase pentru două zile la ţară, în comuna doljeană Măceşu de Jos şi, ca să facă rost de bani, a pus un pariu cu prietenii săi.

Fără să stea pe gânduri, pentru doar 5 lei, acesta s-a căţărat pe un stâlp de înaltă tensiune şi s-a electrocutat, murind pe loc. Prietenii lui din Târgu Jiu au rămas şocaţi de vestea că Daniel a sfârşit astfel.

Tânărul s-a urcat şi pe un bloc de 10 etaje

simeon stalpnicul png

„Mi-a zis mama că a murit, dar nu mi-a venit să cred. Daniel se căţăra pe tot ce întâlnea în cale şi degeaba îi spuneam că îşi pune viaţa în pericol. Punea pariu cu diferiţi prieteni, iar pentru fiecare demonstraţie primea câte 5 lei. Visa să intre în Cartea Recordurilor şi să se caţere pe un zgârie-nori, dar nu a mai apucat. Îi era tare frică de moarte. Din câte am înţeles, ar fi ajuns până la jumătatea stâlpului şi s-ar fi lipit de fier, fiind aruncat la câţiva metri. Din omul-păianjen a ajuns omul-scrum. Aş fi vrut să-l duc pe ultimul drum, dar îl înmormântează la ţară. I-am aprins lumânări la uşă", a povestit Marian Moţa, prietenul cel mai bun al lui Daniel.

Nici o clădire din oraş nu a scăpat de escaladările tânărului

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net