«Omul pe care îl ştiam a devenit o bestie»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nicu Palici, devenit peste noapte unul din cei mai sadici criminali din ultimii ani, suferea de cancer laringian. Cei care îl cunosc spun că, de când urmează tratamentul cu citostatice, bărbatul a devenit alt om.

Pe măsură ce ancheta în cazul crimei înfiorătoare de la Craiova avansează, ies la lumină detalii cutremurătoare despre motivele care l-au împins pe Nicu Palici, să-şi ciopârţească iubita şi apoi să o ducă la un bar din oraş.

Relaţia dintre Florina, 35 de ani şi Nicu, 37 de ani, a suferit o lovitură puternică în momentul în care bărbatul s-a îmbolnăvit.

Problemele cu glanda tiroidă l-au adus pe masa de operaţie, într-un spital din Bucureşti chiar de ziua lui, anul acesta, de Sfântul Gheorghe.

Au trecut şi peste asta, operaţia fiind considerată un succes. Ulterior, Nicu a primt o veste îngrozitoare: avea cancer laringian.

Citeşte şi:

«Cu sicriul iubitei pe masă, a dat de băut la toţi»

Crima satanistă din Craiova: a vrut să-i arate cine e şeful

„Am auzit de la Flori acum o săptămână că l-au băgat pe citostatice. Şi în momentul ăla i-ar fi atacat sistemul nervos. Devenise un alt om", povesteşte cea mai bună prietenă a victimei, Livia Năstase.

Mama vitregă a Florinei Mihai şi-a amintit printre lacrimi ultimele cuvinte pe care fata a apucat să i le spună la telefon în urmă cu o săptămână.

"Am întrebat-o ce face Nicu şi mi-a spus: „Mami, ai grijă de tine că Nicu e rău, rău. De când s-a operat nu se mai simte bine". Nu-mi vine să cred că ajuns o bestie din omul pe care îl ştiam noi", şi-a adus aminte Nicoleta Mihai.

Pentru cel care îi fusese ginere respectuos, mama vitregă are acum numai cuvinte grele: „Nicu era ca şi copilul nostru. Câtă grijă a avut fata noastră de el, mai ales de când se îmbolnăvise. Era o zână de fată şi îl iubea la nebunie. Pentru noi, acum, acest om nu este decât o bestie. Poate putrezi acolo în puşcărie!".

Detalii şocante ale anchetei

Se pare că înainte de a fi ucisă, Florina Mihai s-a certat cu iubitul său care ulterior a ştrangulat-o şi a înjunghiat-o.

În încăierare, femeia a apucat să pună mâna pe o foarfecă şi să se apare. Potrivit unor surse din anchetă, în momentul în care aceasta l-a zgâriat adânc pe una dintre mâini, criminalul i-a luat foarfeca şi a încercat să i-o înfigă în inimă.

Nu a reuşit. Atunci, cu mintea întunecată, a prins-o şi a sugrumat-o. A strâns-o de gât până când a simţit că Florina nu mai are suflare. Nu a fost îndeajuns.

Convins fiind că demonii sexuali au rămas în ea, a început să o înţepe în inimă cu foarfeca.

Declaraţiile incoerente ale lui Palici i-au şocat până şi pe anchetatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net