Patru tipuri de sex care îţi pot îmbunătăţi relaţia de cuplu

Ultima actualizare:

    Comunicarea sexuală este foarte importantă
Comunicarea sexuală este foarte importantă

Te-ai plictisit să faci faci sex cu iubitul tău la aceeaşi oră şi de câţiva ani nimic nu se schimbă? Click! îţi prezintă 4 metode de sex care îţi vor îmbunătăţi relaţia de cuplu.

Sunteţi de atâta timp împreună încât ştii după programul TV când e momentul potrivit pentru sex, scrie perfecte.ro. Ştii ziua din săptămână, ora, felul în care începeţi şi cât timp va dura.Toate bune şi frumoase dacă asta vă face fericiti, numai că rutina asta nu este chiar tot ceea ce vă doriţi să se întâmple săptămânal.

Încearcă noi metode de sex:

Sex cu viteza luminii - atunci când vă grăbiţi să plecaţi spre locul de muncă, trebuie să vină un prieten în vizită şi în orice moment se poate auzi soneria de la uşă- un sex rapid vă poate satisface la fel de bine ca şi o partidă de lungă durată.

Sex de împăcare - Când v-aţi certat pentru că el s-a uitat pe stradă după o altă fată sau atunci când el a facut o scenă de gelozie pentru că ai vorbit prea mult cu cineva la o petrecere- faceţi sex, senzaţia va fi mult mai intensă.

Sex de ore întregi - Când nu aveţi chef să răspundeţi la telefoane şi să vă închideţi în casă pentru o zi întreagă - în acel moment singurul lucru de care aveţi nevoie este o partidă de sex interminabil. Scopul acestei partide este să vă exploraţi corpurile pană reuşiti să descoperiţi noi senzaţii.

Sex sălbatic - aveţi chef să treziţi toţi vecinii şi să zguduiţi patul? Ei bine, puteţi trece la fapte - sexul salbatic vă va racori. Din când în când, o astfel de partidă este binevenită în orice cuplu.

Mănâncă roşii pentru o viaţă sexuală împlinită!

Gafe pe care le fac femeile în timpul sexului

Sexul face bine la sănătate!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net