Paula Iacob despre divorţul dintre Monica şi Irinel Columbeanu: «Este un circ»

Ultima actualizare:

"Monica a vrut să facă ceva cu viaţa ei, iar eu o respect pentru asta. Vreau să vă spun o experienţă personală. Fiica mea îmi reproşează şi acum că nu am fost alături de ea. Soţul meu a fost cel care i-a fost cel mai aproape. Deci eu înţeleg situaţia dintre Irinel şi Monica"

"Între doi oameni civilizaţi se poate realiza un divorţ civilizat. Doamna Columbeanu a fost sfătuită greşit să ia calea penalului. Să îţi doreşti ca cel cu care ai un copil, cu care ai dormit în pat, să ajungă la puşcărie? E urât că s-a ajuns aici"

"Trebuie stabilit lângă care părinte fetiţa se poate dezvolta! Este inadmisibil să rupi un copil de lângă ambii părinţi. Monica are dreptul să-şi vadă fetiţa. Lipsa de toleranţă aducel mult rău oamenilor. Trebuie curmat circul care loveşte această fetiţă.", a spus avocata Paula Iacob.

"Sunt sigură că dacă Irinel era un cerşetor nu i se dădea copilul. Totuşi, nu cred că judecătoarea a luat această decizie din cauza stării lui financiare. El prezenta doar un domiciliu stabil şi garanţia unei bune întreţineri", a încheiat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net