Anna Lesko vrea să dea lovitura pe piaţa muzicală cu un proiect îndrăzneţ. Chiar dacă a fost catalogată de muzicieni drept o solistă mediocră, dar care ştie să facă show, Anna ţinteşte sus, în sensul că vrea să cânte muzică de operă.


Ea are gânduri mari la început de an. Vrea să se facă mezzosoprană!

Solista nu se teme că va da greş, mai ales că profesorul ei de canto şi-a dat şi el acceptul. Anna va debuta ca solistă de operă alături de trupa de băieţi Distinto.

„Nu este important să atingi note înalte. Există soprane lirice, lejere, de coloratură, mezzosoprane...eu sunt mezzosoprană sau cel puţin aşa m-a descris profesorul meu de canto", a declarat Anna într-un interviu pentru revista Story.

Basarabeanca va petrece Sărbătorile de Iarnă în rit vechi pe 7, respectiv pe 14 ianuarie, împreună cu mama şi sora ei, care vor sosi la Bucureşti zilele acestea.

Anna se jură că, după despărţirea de Maticiuc, nu a mai avut alt iubit. Totuşi, fotoreporterii Click! l-au surprins în urmă cu câteva zile, pe un fost curtezan de-al solistei, Liviu Moreanu, intrând în vila ei, semn că acesta încă mai are speranţe.

Mai citeşte:

Anna Lesko, campioana încasărilor de Revelion

Anna Lesko s-a întors la fostul iubit

Anna Lesko, pentru cine dai acatiste?

Codin n-a vrut s-o ia pe Lesko de nevastă

 
 
Loading...
Citeste tot despre: