«Pedofilii să fie castraţi chimic!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce poate fi mai oribil decât să agresezi sexual un copil fără apărare? Mai multe ţări ale Uniunii Europene au găsit o metodă de-a dreptul inedită de a le tăia avântul pedofililor cu ajutorul castrării chimice. Şi România a început să cocheteze cu această idee.

Senatorul PDL Iulian Urban le-a pus gând rău celor care agresează sexual copiii. Pedelistul lucrează la un proiect de lege prin care vrea să instituie castrarea chimică drept pedeapsă pentru pedofili.

"Pentru un pedofil, eu consider că singura pedeapsă umană în cazul violării unui copil, este castrarea chimică, pentru că măsura ideală ar fi pedeapsa cu moartea aplicată imediat", îşi justifică parlamentarul ideea.

Citeşte şi:Copiii orfani din România, «la ofertă» pentru turiştii pedofili din lume

Pedofilii şi violatorii, castrati!Polonia: pedofilii şi violatorii vor fi castraţi chimic

Totuşi, părerile sunt împărţite doar la nivelul Ministerul de Justiţie, pentru că oamenii simpli de pe stradă întrebaţi de Click! sunt de acord cu noua formă de pedeapsă.

Cehia a experimentat deja noua metodă pe un deţinut condamnat pentru pedofilie. Infractorul respectiv a renunţat de bunăvoie la bărbăţia sa în favoarea eliberării.

În Polonia, legea privind castrarea celor care molestează minori prevede că o persoană care violează un copil sub 15 ani va fi supus castrării chimice, abia după ce îşi ispăşeşte pedeapsa cu închisoarea.

«E o pedeapsă prea uşoară pentru nenorociţii ăştia»

Mirela Costache, profesoară, 42 de ani: „Castrarea asta chimică e prea uşoară pentru o faptă atât de gravă. Eu aş propune pedeapsa cu moartea mai ales că am copil mic. Dacă se va respinge eutanasierea pedofililor, susţin ideea castrării chimice sau chirurgicale".

Marius Cinski, student, 20 de ani: „Nu sunt de acord cu pedeapsa asta, dar şi cea cu închisoarea este prea mică pentru o faptă atât de gravă, trebuie să recunosc. Mi se pare că aduce un pic cu pedepsele din Evul Mediu castrarea chimică".

Maria Preda, 56 de ani, arhitect: „Cel mai bine este să le taie organul sexual pentru că, la cât de perverşi sunt, cred că pot obţine vreo formă de satisfacţie sexuală chiar şi după ce au fost supuşi castrării chimice".

Ioan Marcovici, 73 de ani, fost ziarist: „Nu e o pedeapsă castrarea chimică, e doar o dojană! Pedofilii trebuie ucişi! Nu se poate stârpi altfel acest fenomen, care ia proporţii şi la noi".

«Castrarea chimică scade libidoul şi agresivitatea»

Comportamentul agresiv depinde de nivelul de testosteron ( n.r. hormon sexual masculin, secretat de testicul). Medicii endocronologi susţin că prin castrarea chimică se administrează substanţe toxice pe bază de fenol sau benzen care distrug funcţia grandelor sexuale bărbăteşti, iar astfel scad testosteronul şi secreţia.

simeon stalpnicul png

"Prin această castrare chimică, un bărbat care nu mai are testosteron, nu are nici libidou, iar astfel îi scade dorinţa sexuală şi automat erecţia. Procedura poate fi aplicată unui deţinut de un medic legist", ne-a explicat dr. Dan Pereţianu, medic endocrinolog.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net