Pele: Di Stefano, cel mai mare jucător din istorie

Ultima actualizare:

Fosta glorie a fotbalului brazilian, Pele, aflat în vizită la Madrid, a declarat că spaniolul Alfredo Di Stefano a fost cel mai valoros jucător din istorie şi l-a ironizat pe Maradona pentru golul marcat cu mâna în partida cu Anglia, informează ediţia online a AS.

"Lumea se întreabă dacă Pele sau Maradona a fost mai bun. Eu spun că Di Stefano a fost cel mai bun, era complet. Maradona a fost un mare jucător, dar nu atât de bun cu piciorul drept sau la loviturile cu capul. Unicul gol important marcat de el cu capul a fost acela cu mâna", a spus Pele.

Alfredo Di Stefano, în vârstă de 83 de ani, a evoluat în cea mai mare parte a carierei la Real Madrid, unde a marcat 216 goluri.

Fostul fotbalist brazilian a mai spus că nu selecţionerul Maradona este singurul vinovat pentru rezultatele slabe ale echipei naţionale a Argentinei: "El nu are o vină mare, deoarece ştim toţi că există antrenori cu mai multă experienţă. Era o mare oportunitate să înveţe şi să pornească o carieră nouă. Se poate întâmpla orice, dar Maradona plăteşte preţul", a adăugat acesta.

Pele a mai adăugat că urmăreşte fotbalul spaniol. "Mă încântă jocul naţionalei spaniole. A fost cea mai bună echipă din ultimii doi ani, poate să se ridice la nivelul Braziliei din anii '70. Singurul lucru de care are nevoie sunt jucătorii de rezervă, deoarece Brazilia avea rezerve la acelaşi nivel. Ar fi foarte frumos dacă Brazilia şi Spania ar juca finala Mondialului", a adăugat Pele. În anii '70, naţionala Braziliei a cucerit trei titluri mondiale la fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net