Petardele interzise? Le cumperi prin telefon!

Ultima actualizare:

Nimeni nu mai strigă în gura mare: "Bombe, petarde, pocnitori!". Acum totul se face pe ascuns, de teama poliţiştilor.

Auzisem că-n Piaţa Sudului e raiul pocnitorilor ilegale. Am întrebat în stânga şi-n dreapta de unde ne aprovizionăm şi noi cu bubuitori. O femeie cu un snop de banane în mână ne-a dat numărul de telefon al unui bărbat care, ne poate livra la orice oră marfă bună.

Marian, vânzătorul ilegal de petarde, ne-a dat întâlnire în Piaţa Sudului. Acolo, într-o Dacie-papuc adusese un întreg arsenal de bubuitori

image

Am pus mâna pe telefon şi am sunat. Ne-a răspuns Marian, un bărbat cu voce groasă, care ne-a asigurat că are de toate. "Am d'alea puternice domnişoară. Bubuie de se aude în tot cartierul".

Am dat comanda şi am stabilit ca a doua zi să ne vedem în acelaşi loc pentru a ne ridica marfa. Dis de dimineaţă, omul a sunat să se asigure că nu-i dăm ţeapă.

Bărbatul a luat repede banii, i-a numărat şi a încercat să dispară cât mai repede ca să nu-l prindă Poliţia

image

Ne-a preluat de lângă staţia de metrou şi ne-a dus la o Dacie-papuc unde ţinea marfa. În maşină avea pocnitori de toate mărimile, petarde cât flaconul de deodorant, "rachete", jerbe scânteietoare, articficii care luminează cerul.

Dumnezeule, puteai face o bombă cu tot praful ăla de puşcă!

"Vă costă două milioane jumate. Daţi-mi banii repede, că mişună poliţia ca la balamuc". I-a înşfăcat la repezeală, ne-a mulţumit şi s-a făcut nevăzut. Nu înainte de a ne spune să-l recomandăm şi cunoscuţilor noştri.

Ne-a ascuns marfa ilegală într-o sacoşă, ca să nu vadă nimeni ce vinde el „pe sub mână”. Locul colcăia de poliţişti

image
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net