Piţi taie din salarii la Universitatea Craiova

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Victor Piţurcă e hotărât să pună piciorul în prag la Craiova. Din cauza crizei de la club, dar şi a rezultatelor slabe, managerul oltenilor a hotărât să taie considerabil salariile jucătorilor.

Cel mai tare vor fi "arşi" la buzunare cei care nu corespund cerinţelor lui de performanţă, însă nu vor scăpa de această decizie nici cei mai importanţi oameni ai echipei.

Fotbaliştii care nu vor accepta micşorarea contractelor vor fi lăsaţi să plece! Piţi ar vrea ca niciunul dintre elevii lui să nu mai câştige mai mult de 100.000 de euro pe an, iar cei vizaţi să beneficieze de plafonul salarial maxim sunt Florin Costea, Dorel Stoica, Valerică Găman, Andrei Prepeliţă şi Ovidiu Dănănane.

Pentru restul lotului vor exista două noi grile contractuale. Jucătorii de nivel mediu vor fi remuneraţi cu 60.000-70.000 de euro pe an, iar cei mai tineri şi de perspectivă vor primi între 3.000 şi 4.000 de euro pe lună.

simeon stalpnicul png

Ca urmare a noilor norme ce vor fi impuse la echipă, străinii Wobay, Iliev, Gargorov, David Lopes şi Dilevski au şanse minime să mai continue în Bănie.

Transferat de Victor Piţurcă, uruguaianul Walter Lopez ar putea fi păstrat în lot, chiar dacă în turul campionatului a evoluat doar foarte puţin.

Lopez câştigă 7.000 de euro pe lună. Universitatea Craiova se confruntă cu mari probleme financiare. Clubul are datorii de aproximativ şapte milioane de euro şi riscă să nu primească licenţa pentru sezonul următorul.

Oltenii vor merge în această iarnă în Antalya pe banii unui sponsor misterios.

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net