Plânge, leşină şi-şi smulge părul pentru că a fost forţat să se însoare - VIDEO

Ultima actualizare:

    Indianul plânge de mama focului în ziua nunţii
Indianul plânge de mama focului în ziua nunţii

Ziua nunţii ar trebui să fie o ocazie fericită, însă acest bărbat din India plânge şi-şi smulge părul din cap de disperare. Nici pe picioare nu se mai ţine, aşa că este ţinut pe braţe mai toată ceremonia.

Motivul? A ajuns la altar fără consimţământul său. Deşi avea o relaţie de zece ani cu Lakshmi, indianul nu a vrut sub niciun chip să-şi pună pirostriile, aşa că s-a ascuns o perioadă de ea.

Însă familia fetei l-a găsit într-un final, l-a bătut zdravăn şi l-a luat pe sus la însurătoare. La eveniment, toată lumea a fost fericită, în afară de mire, care a plâns şi şi-a smuls părul din cap de supărare.

"A refuzat să se căsătorească cu mine, însă tinerii din zonă mi-au făcut dreptate. Mama lui a fost împotriva acestei nunţi, iar el s-a luat după ea. Însă acum a acceptat să să însoare cu mine", a declarat mireasa.

În urmă cu patru ani, indianul şi-a răpit iubita, însă doar pentru o noapte. A doua zi a adus-o înapoi, apoi s-a ascuns de ea timp de patru ani. Recent, el a fost găsit de câţiva tineri şi predat poliţiei. Sub presiunea oamenilor de ordine şi a familiei tinerei, acesta şi-a pus pirostriile într-un mod dramatic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net