Playboy-ul Daminuţă, la AC Milan!

Ultima actualizare:

    Cristi Daminuţă
Cristi Daminuţă

Incredibil, dar adevărat! Cristi Daminuţă, un tânăr de 20 de ani care nu a reuşit să se impună nici la echipa a doua a lui Dinamo, a ajuns la AC Milan!

Desigur, la formaţia „Primavera" a „diavolilor", dar, oricum, în CV-ul său va rămâne scris că a evoluat şi la echipa lui Berlusconi.

Cum a reuşit Daminuţă această performanţă sau unde l-au văzut oficialii lui Milan jucând e un mister.

„Playboy-ul" de Dâmboviţa, care s-a remarcat prin colecţia de tatuaje de pe corp şi prin relaţii cu diferite domnişoare, a fost legitimat, mai întâi, la cealaltă formaţie a oraşului Milano, Internazionale.

Acolo, tot la echipa secundă a evoluat până a prins un împrumut în Serie B, la Modena, unde a bifat doar câteva minute în şase luni. În iarna 2009-2010 a fost cedat de interişti la Dinamo, venind în „Ştefan cel Mare" ca vedetă.

Ţălnar nu a văzut în el nici măcar o rezervă bună pentru Lucian Goian sau Zie Diabate, astfel că a luat drumul lui Dinamo II, unde mai mult s-a antrenat, fără să joace.

Surprinzător, presa italiană a anunţat ieri că Daminuţă s-a transferat la AC Milan, alături de alţi doi colegi de la Inter, Attila Filkor şi Marco Fossati. Suma afacerii: 7 milioane de euro. Deci, partea lui Daminuţă: 2,33 milioane de euro. Formidabil!

Cornel Dinu, director Dinamo: "Daminuţă e ultima variantă pentru apărarea lui Dinamo. E cuplat cu una care e «Regina Parizerului». Scrie prin ziarele astea de scandal "parizer şi cârnat egal love". Ce să faci cu tatuatul ăsta?"

simeon stalpnicul png

Ioan Becali, fost impresar: "Inter Primavera a vrut să scape de el! Nu are loc la Dinamo, România are totuşi un nivel bun de joc. Nu va ajunge fotbalist, poate doar dacă prinde un transfer la echipa tatuaţilor"

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net