Poliţiştii au salvat doi tineri care stabiliseră prin internet să se sinucidă

Ultima actualizare:

La data de 28 septembrie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost înştiinţat despre dispariţia unui minor, în vârstă de 16 ani, din localitatea Avrig.

În urma activităţilor operative desfăşurate de către poliţiştii din IPJ Sibiu, împreună cu cei din IPJ Prahova, tânărul a fost găsit a doua zi, 29 septembrie, la Sinaia, în stare de inconştienţă, după ce înghiţise substanţe toxice. Transportat de urgenţă la spital, acesta a scăpat cu viaţă.

În urma investigaţiilor desfăşurate, oamenii legii au stabilit că tânărul coresponda, de mai multă vreme, prin intermediul internetului cu o minoră, în vârstă de 17 ani, din Belgrad. Poliţiştii au aflat, de asemenea, că minorii hotărâseră de comun acord să se sinucidă.

Înţelegerea era ca la gestul suicidal să recurgă întâi băiatul, iar fata să facă acelaşi lucru în momentul în care vreme de mai multe zile nu va primi veşti de la el prin internet.Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Biroul Naţional INTERPOL Bucureşti, a informat Biroul Naţional Interpol Belgrad despre intenţia fetei, care a fost împiedicată astfel să recurgă la acelaşi gest.

image
image
image
image
image
image
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net