Poveştile de iubire ale criminalei cu trei facultăţi

Ultima actualizare:

Internată la secţia de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, Ioana Roman (22 de ani) a povestit despre relaţia dintre ea şi bărbatul pe care l-a ucis. De asemenea, ea a dat detalii şi despre fostele ei iubiri, puţine la număr, pentru că tânăra punea pasiune în relaţiile pe care le construia şi lupta pentru ca acestea să dureze.

Mai citeşte:

Ucigaşa, sufocată de gelozia iubitului

Prima dragoste, prima încercare de sinucidere

Ioana s-a îndrăgostit întâia oară în liceu, de un coleg de clasă. Se întâmpla în clasa a XI-a. „Şi-a bătut joc de mine. Spunea că e vorba doar de «caterincă». La fel se comporta şi cu celelalte fete din clasă", mărturiseşte ea. Povestea de dragoste dintre ei s-a sfârşit brusc şi dureros pentru Ioana, care nu a putut face faţă eşecului.

Fire sensibilă, abandonată la vârsta de 9 ani de tatăl ei, a pus la suflet răutatea colegului şi a ajuns la Terapie Intensivă, pentru că a încercat să se sinucidă înghiţind un pumn de pastile. Şocul a fost aşa de puternic încât fata a fost internată la Spitatul de Psihiatrie din Cavnic.

După acest episod, a pierdut un an de studii, pentru că, spune mama ei, profesoara Ileana Godja, „am avut decenţa de ne retrage din atenţia şi gura lumii". La Spitalul de Psihiatrie de la Cavnic, Ioanei i s-a pus diagnosticul de epilepsie. „La vremea aceea, făcea crize multe. Niciun tratament nu părea potrivit. Dacă lua tratamentul, pur şi simplu doar vegeta în cameră", spune Ileana Godja.

S-a căsătorit la 20 de ani

După un an de terapie, Ioana şi-a revenit. A reluat clasa a XI-a, la Liceul Vasile Lucaciu din Baia Mare şi viaţa ei a revenit la normal. Şi-a găsit chiar un prieten. Cel care i-a câştigat inima este Cătălin Filip, un coleg de clasă. După circa trei ani de relaţie, cei doi au decis să se căsătorească. Se întâmpla în 2008, când, Ioana şi Cătălin erau studenţi la Cluj.

Citeşte continuarea poveştii pe adevarul.ro.

Pe aceeaşi temă:

Criminala cu trei facultăţi: «Nu pot să cred că eu am făcut asta!»

Ucigaşa cu trei facultăţi are remuşcări

Tatăl bărbatului ucis la Baia Mare: «Ioana să putrezească în închisoare!»

«Eu îl înjunghiam, iar el striga: “Oana, iubirea mea!”» AUDIO

Hăcuit! Iubita a băgat cuţitul în el de 70 de ori - FOTO

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net