Preţul tăcerii pentru poliţiştii mutilaţi de bodyguard: 10.000 de euro

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

EXCLUSIVITATE: Prima imagine cu chipul bodyguardului care a mutilat doi poliţişti

Bodyguardul fugar care a mutilat doi poliţişti locuia în casa unui fost şef din Poliţia Timiş: „Nu e interlop. M-a rugat un prieten să-l ajut"

Lumea interlopă din Timişoara „fierbe" după scandalul de săptămâna trecută în care au fost implicaţi poliţiştii Secţiei 4, Ştefan şi Ramona Enică, şi bodyguardul Aurelian Pocovnicu. Poliţiştii erau în timpul liber când s-au dus cu maşina la o spălătorie din Mehala, unde a izbucnit conflictul între ei şi Pocovnicu. În urma altercaţiei, soţii Enică s-au ales cu fracturi la mandibule, scrie Adevărul de Seară Timişoara.

Cei doi soţi au nevoie de aproximativ 45 de zile de îngrijiri medicale. Imediat după incident, Aurelian Pocovnicu a dispărut şi nu este găsit nici acum.

„Documentăm dosarul. Deocamdată activităţile desfăşurate nu pot fi făcute publice. Este în interesul lui să se prezinte la poliţie pentru a lămuri cauza", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei. La rândul lor, poliţiştii se declară uimiţi de faptul că oamenii legii nu dau de urma lui Pocovnicu. „E ciudat şi pentru noi că încă nu a fost găsit", a spus Ştefan Enică.

Banii de la cazino

În cazul vătămărilor corporale care necesită mai puţin de 60 de zile, legea permite înţelegerea părţilor pentru retragerea plângerii penale. Surse din apropierea lui Pocovnicu care au dorit să-şi păstreze anonimatul susţin că la un cazino din Timişoara, oameni din lumea interlopă adună bani pe care să-i ofere poliţiştilor în schimbul retragerii plângerilor.

„Poliţiştii au fost contactaţi şi li s-au oferit 10.000 de euro pentru împăcare, dar au refuzat. La cazino se strâng bani pentru o sumă mai mare. De data asta, poliţiştii nu cred să o mai refuze", a spus o sursă sub protecţia anonimatului. Alte surse au confirmat că se caută o înţelegere amiabilă. „Sunt în negocieri. Mai lasă câteva zile să se liniştească apele", a spus sursa citată.

Poliţiştii neagă vehement că ar fi fost sunaţi de cineva sau li s-ar fi oferit vreo sumă. „Nu am discutat cu nimeni nimic. Nu ne interesează nicio sumă de bani, doar să se facă dreptate", a spus Ramona Enică.

Cum a izbucnit scandalul

Poliţiştii Ştefan şi Ramona Enică au mandibulele fixate şi abia pot vorbi. Printre dinţi, poliţiştii au povestit pentru „Adevărul" ce s-a întâmplat în ziua respectivă şi cum a izbucnit scandalul.

Potrivit lui Ştefan Enică, totul ar fi pornit de la faptul că maşina lui şi a lui Pocovnicu au fost la un pas să se ciocnească în timp ce unul intra, iar celălalt ieşea. „A coborât din maşină şi a întrebat cine are dreptate. I-am spus că nici nu mai are importanţă şi m-am întors, moment în care mi-a dat un pumn şi am căzut. Nu mă aşteptam să dea", a încercat să explice Ştefan Enică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net