Prim-solista Operetei, Amelia Antoniu, a fost externată

Ultima actualizare:

    Amelia Antoniu. Foto: România Liberă
Amelia Antoniu. Foto: România Liberă

Prim-solista Operetei, Amelia Antoniu, a părăsit Spitalul Universitar din Capitală, după zile întregi în care a stat la Reanimare, informează Ştirile Pro TV.

Amelia Antoniu, în vârstă de 36 de ani, a fost transferată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de la Spitalul CFR 2, unde este deja ventilată artificial. Medicii îi dau din când în când un stimul la plămâni, dar aceştia nu mai răspund. 

O operaţie de cauterizare a unei răni pe colul uterin a adus-o pe Amelia Antoniu, prim-solistă a Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian" din Bucureşti, în stare de comă profundă.  Operaţia a fost efectuată la Spitalul CFR 2, unde se pare că a contractat o infecţie.

Alice Preda respiră fără aparate

Şi cea de-a doua pacientă aflată într-o stare similară, Alice Preda, se simte mai bine.

Ea respiră fără aparate pentru prima dată de la internarea ei în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), unde a fost adusă în stare foarte gravă după ce a intrat în şoc septic în urma unui serclaj în Spitalul CF2, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Bogdan Popescu, conform Mediafax.

Mai citeşte:Soprana Amelia Antoniu şi-a revenit din comă!La un pas de moarte din cauza unui microb luat din spitalSolista Operetei, în comă din cauza unei infecţii contractate în spital

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net