Primăria Sectorului 1 de pe Banu Manta a luat foc! VIDEO

Ultima actualizare:

    Primăria Sectorului 1 de pe Banu Manta a luat foc! VIDEO
Primăria Sectorului 1 de pe Banu Manta a luat foc! VIDEO

Acoperişul Primăriei sectorului 1 de pe Banu Manta a luat foc, vineri la prânz. La faţa locului s-au deplasat pompierii bucureşteni cu mai multe autospeciale.

O parte a acoperişului clădirii Primăriei sectorului 1, din Banu Manta, cuprins vineri de flăcări, s-a prăbuşit, în jurul orei 12,40, iar locuitorii din zonă au probleme cu fumul gros care a ajuns la apartamentele de la etajele superioare ale clădirilor învecinate.

Circulaţia rutieră în zonă a fost închisă pentru a da posibilitatea pompierilor să intervină pentru stingerea focului. La faţa locului se află 50-60 de pompieri, cu 12 maşini de intervenţie.

În jurul orei 14 focul a fost stins

Andrei Chiliman: "Este vina constructorului"

''Este vorba despre o clădire veche, declarată monument istoric, care se află în renovare de peste un an'', a declarat primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Clădirea a fost construită în 1927 şi este monument istoric, spun reprezentanţii ISU Bucureşti. Consolidarea ei ar urma să se finalizeze în 2011.

Andrei Chiliman a fost de părere că incendiul a fost provocat de neglijenţa unui muncitor, vina aparţinând exclusiv constructorului.

"Incendiul se manifestă la nivelul acoperişului clădirii, în interior desfăşurându-se lucrări de şantier. La faţa locului se află pompierii cu zece autospeciale şi cinci autoscări pentru lucru la înălţime. Nu putem evalua, pentru moment, pagubele produse", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Cătălin Eftene.

Sediul Primăriei a fost mutat temporar, deoarece clădirea din Banu Manta se află în renovare pentru un an.

"Noi am scos toate bunurile şi persoanele din clădire, încă din luna martie. Aşteptăm rezultatele anchetei şi vom stabili ce avem de făcut. Vom obliga constructorul să plătească toate aceste cheltuieli suplimentare, pentru că au avut clădirea în gestiune", a spus Chiliman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net