Primul sistem home theater 3D din lume, prezentat la JO - VIDEO

Ultima actualizare:

Sistemul a fost expus la pavilionul Panasonic HD 3D Full Theatre din Vancouver, gazda Jocurilor Olimpice de Iarnă, putând fi vizitat gratis de turişti pe toată durata competiţiei.

"Acest pavilion este modalitatea noastră de a împărtăşi pasiunea JO de Iarnă cu locuitorii oraşului şi cu turiştii veniţi din toată lumea", a declarat Takumi Kajisha, Managing Executive Officer, Panasonic Corporation.

Plasma Panasonic a fost prezentată la CES 2010. (Foto: Reuters)

image

Pavilionul a fost deschis cu fast, celebra Sarah Brightman interpretând imnul Panasonic, "Shall Be Done".

Vizionează mai jos imnul Panasonic

Sistemul 3D Full HD plasma home theater expus de Panasonic la Vancouver va oferi vizitatorilor şansa de a experimenta, în premieră, o nouă eră a televiziunii, care va ajunge în curând şi în casele consumatorilor.

Este vorba despre tehnologia 3D care va transforma privitul de acasă la televizor într-o experienţă asemănătoare cu cea trăită în cinematografe.

Sistemul a fost prezentat în premieră anul acesta la Las Vegas, în cadrul expoziţiei International Consumer Electronics Show.

Citeşte aici mai multe despre plasma 3D de la Panasonic.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net