Prinţesa Letizia a Spaniei şi regina Iordaniei, copie la indigo

Ultima actualizare:

Prinţesa Letizia a Spaniei şi regina Rania a Iordaniei au multe în comun, daca analizăm vârsta, traiectoria lor în viaţă şi, mai ales, norocul de a deveni admirate de poporul în fruntea căruia se află.

Din ce în ce mai mulţi stilişti afirmă că cele două membre ale Caselor Regale se aseamăna şi ca stil vestimentar, coafură şi gesturi. Înainte de a compara câteva ipostaze ale celor două frumuseţi princiare, vă prezentăm asemănările din biografia lor:

Rania are 39 de ani şi a lucrat la Citigroup şi Apple, înainte de a-l cunoaşte pe regele Abdala. E regină din anul 1999. Letizia Ortiz (37 de ani) a fost ziaristă şi prezentatoare de ştiri la televiziunea spaniolă.

Doctorii Tabbal şi Clams au retuşat, din punct de vedere estetic, faţa reginei Rania. Prinţesa Letizia şi-a făcut o operaţie de rinoplastie, iar de curând, poartă un aparat translucid pentru corectarea danturii.

Rania este considerată una dintre cele mai elegante apariţii din lumea mondenă, deşi de multe ori primeşte critici pentru gusturile sale extrem de scumpe. Letizia combină mărcile spaniole cu desenatorii din panorama modei naţionale, dar, cu toate acestea, este pe lista celor mai elegante femei din lume.

Rania este cel mai cunoscut chip din Iordania. Letizia este iubită de spanioli şi apariţiile sale în presă trezesc mereu interesul publicului.

Iată aici câteva imagini, prin care se pot compara cele două

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net