Probă la Jandarmerie: înot în uniformă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pompierii şi jandarmii din Sibiu s-au întrecut ieri la probe de înot inedite, care le-au dat bătăi de cap. Competiţia, care se desfăşoară în fiecare an, i-a băgat la apă, cu tot cu uniforme, pe competitori.

Cei 19 tineri de la Jandarmeria Sibiu care s-au înscris la concursul anual de înot au fost nevoiţi să intre în apă în uniformele de serviciu, unele chiar şi cu două mărimi mai mici. Această probă a fost o premieră anul acesta.

Concurenţii au mărturisit că a fost pentru pentru prima dată când au înotat în uniformă, de când au absolvit Şcoala Militară.

simeon stalpnicul png

„Am intervenit o dată pentru salvarea unei victime cu barca, nu am înotat. Acum a fost destul de greu", a mărturisit Alexandru Costea, de la Jandarmeria Sibiu, unul dintre cei care au sărit îmbrăcaţi în apa adâncă de doi metri.

Nici proba de „înot cu puşca deasupra capului" nu a fost floare la ureche pentru participanţii la concurs. Militarii au dus în mână, deasupra capului, o replica a pistolului mitralieră, calibrul de 7,62 milimetri, confecţionată din lemn. Nu toţi au reuşit să ţină puşca deasupra capului în timpul probei.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net