Procedură împotriva lui Chivu, românul riscă trei etape de suspendare

Ultima actualizare:

    Cristi Chivu
Cristi Chivu

Gesturile lui Cristi Chivu la adresa fanilor Romei după finala Cupei Italei nu vor rămâne nepedepsite. Dosarul fundaşului român a ajuns pe masa procurorului general al ligii italiene, care a deschis împotriva acestuia o procedură disciplinară.

Scuzele nu au fost suficiente pentru Chivu, după ce românul le-a arătat degetul mijlociu fanilor de la AS Roma, echipă la care a evoluat vreme de patru sezoane, între 2003 şi 2007. Presa italiană anunţă azi că fundaşul lui Inter riscă o pedeapsă de trei etape de suspendare pentru ieşirea necontrolată de la sfârşitului meciului dintre Inter şi AS Roma, contând pentru finala Cupei Italiei.

Procuroul Federal a deschis două dosare. Unul împotriva preşedintelui Sienei, care le-a promis jucătorilor săi o primă de două milioane de euro în cazul în care o vor încurca pe Inter în ultima etapă (n.r. Massimo Mezzaroma este un cunoscut fan al lui AS Roma, care se află la două puncte în spatele liderului Inter cu două etape înaintea finalului de sezon). Celălalt îl vizează pe Cristi Chivu, împotriva căruia a fost deschisă o procedură disciplinară.

Principalul caz de pe agenda procuraturii ligii italiene este însă cel al lui Jose Mourinho. Acesta a comentat, vizavi de cele declarate de preşedintele Sienei, că Roma ar putea contribui la premierea lui Codrea şi compania. Portughezul a subliniat că echipa romană a economist prin necâştigarea cupei banii pentru primele jucătorilor, pe care i-ar putea direcţiona astfel în contul celor două milioane de euro promişi de Mezzaroma, în cazul în care Siena încurcă pe Inter în meciul direct din ultima etapă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net